Meg kellene engednem a fiamnak hogy együtt aludjon a barátnőjével illetve mi a véleményetek a lányról?
Te hány éves vagy?
Voltál gyerek?
Rád milyen hatással voltak a szülői szankciók a "nagy szerelem" ideje alatt?
Mit gondolsz, ha tűzzel vassal próbálnád távol tartani a lánytól, sikerrel járnál?
Ha igen, milyen áron..ha nem, mik változnának?
Mindenki életében eljön az idő, amikor a szülői féltés háttérbe szorul, próbál kibontakozni, önmaga lenni, élni a saját "kis" életét.
Az, hogy iszik, cigizik, hazudik és szemtelen lett, nem feltétlenül a lány javára tudható be, gondolom középiskolás, ergo..nem vagy mellette 0 24-ben, hogy terelgesd...
Ahelyett, hogy szülői szigorral próbálnád büntetni, mutass neki egyfajta példát azzal, hogy támogatod..
Megbeszéled vele a dolgokat, egy férfi ismerősödet kérd meg, hogy meséljen neki a biztonságos szexről.. ne te próbáld meg neki felvázolni.. (bár már tisztában van mindennel szerintem) de mégsem lenne jó muterra megtárgyalni pl..az óvszer felhelyezést.
Ne érdekeljen, mit mond a lányod a barátnőről, TE dönts felőle, abból, hogy VELED hogyan viselkedik.
A másik válasz: ülj le a fiaddal, de ne a szexről beszélj vele - az apja dolga, meg úgyis tudja már -, hanem egy kicsit a viselkedéséről. Nem kiabálva, kioktatva, stb., hanem normálisan.
Az együtt alvást meg engedném, mert hát szeretkezni nappal is lehet - sőt, mennyivel jobb úgy :D -, és különben is, az együtt ÉBREDÉS a szép az egészben. Mikor kinyitod a szemed és az néz rád (vagy alszik még), akit szeretsz, vagy átöleled, mikor fekszik melletted...
Mi is sokat aludtunk együtt a párommal, még szex előtt (jó, petting minden alkalommal volt), de imádtam. Hozzábújtam, átkaroltuk egymást... imádok vele aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!