Meg kellene engednem a fiamnak hogy együtt aludjon a barátnőjével illetve mi a véleményetek a lányról?
Amúgy a mostohám ilyen maximalista pitsa, hát sikerült majdnem meghalnom miatta.
Ő is ugyanígy vélekedett rólam (ügyetlen, semmirekellő, főzni sem tud, vékony,...), folyamatosan éreztette velem, hogy ő a tökéletes (ja, persze, egy idegbeteg, kétszínű hárpia), én meg egy kis senki.
Hát nem győzi szegény barátom, barátnőim - meg a pszichológusom - öldösni a komplexusaimat, biztatni, hogy hasznos, ügyes vagyok...
De egy 17 évesnek tényleg nem kell tudnia főzni, mert manapság a tanulás a dolga.
Ja, és a fiad nem a leányzó miatt lett szemtelen, hanem mert talán érzi, hogy élből ki nem állhatod a barátnőjét.
1. Esetleg elengedhetnéd a fiad kezét! Ő már nem fogja a kezedet. Szerintem most már nem erre van szüksége. Ha jó a kapcsolat szólni fog ha segítségre van szüksége.
2. Ezt a "problémát" az apjával is megbeszélhetnéd. (kíváncsi lennék az ő véleményére is)
3. Valakit a külseje (szerzett tulajdonságok) alapján megítélni a legnagyobb tahóság! Ennyi erővel azért is beleköthetnél valakibe, mert szemüveges.
4. Azt vedd figyelembe, hogy ha eltiltod nem biztos, hogy a kisfiad téged fog választani (remélem legalább is, mert simán tönkreteszed az életét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!