Mi a véleményetek erről?
2014. jún. 29. 12:12
1/7 anonim válasza:
Konkrétan erről a bejegyzésről? Olyan tragikusan próbál írni hogy az már nevetséges. Nagyon erőltetettnek hat az egész.
2/7 anonim válasza:
Tipikus tiniérzelmek. Mindenki átéli, mindenkinek fel kell dolgoznia, ez a lány az írást hívta segítségül. Nem rossz munka, de kissé tucat. Majd túl lesz rajta.
3/7 anonim válasza:
Felszínes egy 16 éveshez képest.
4/7 anonim válasza:
Hagyd már,ő magánélete,nem tök mindegy?
5/7 anonim válasza:
Rólam szól
16,nőnemű
sport
pozitív, boldog (próbál mindig lenni)
barátok
party
Ho'oponoponoway
Oravecz Nóra
ló,kutya,macska
nagymosoly, 13,H, Tündér <3
Hát ezek közül nem minden jellemző rá az biztos :D
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, miből gondolod?
2014. jún. 29. 19:54
7/7 Doruss válasza:
Bár kissé nyálas és közhelyes, szépen, helyesen fogalmaz az illető. Ezt nagyon jó látni. :)
Ami a témát illeti, nekem ami föltűnt, hogy elég felszínes az egész. "De én szeretem, a mosolya, a haja, a szeme, a teste, az illata, a csókja, mindene..." - ez szép és jó, de ha szerelmesek vagyunk, ne csak ebbe legyünk szerelmesek, ne csak a külsőbe, mert annak nem sok értelme van. Lehet, hogy totál nem működne az egész. Ez inkább rajongás, mint szerelem, mintha csak kivetítené a vágyait arra a bizonyos fiúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!