Kamaszok, láttatok már élőben menekülteket? Mi a véleményetek róluk?
A gyerekeket, és a nőket sajnálom.
Az életerős férfiakat, akiknek egy csepp könny nincs a szemükben, hőbörögnek, koszosak, büdösek, mindenféle menő cuccban, fuxszal a nyakukban sétálgatnak Győr belvárosában, na azokat r*hadt*l nem!
Munka nuku, a nő nem ember, a gyerek nem ér semmit; ergó kutya, beleköt a fába is, mert az neki nem tetszik, meg k*rv*nak néz itt mindenkit.
Csak a plázáig megyek, ha vásárolni akarok menni a faluról, mert félek tőlük. (Én sem tanultam meg fejkendőben meg mindent takaró ruhában járni mindenfele)
Maximum szüleimmel. Anyu judozott, apu 200/110.
Akkor is bámultak már meg, és őszintén? Arra se mertem nézni.
De itt van egy másik példa.
Osztálykirándulásunk volt, még a tavalyi tanévben.
És... hát az egy olyan pillanat volt az aluljáróban, mikor azért elgondolkoztam ezen, bár akkor is a nők és a picik javára.
Egy anyuka, vörös, kisírt szemekkel, koszos rózsaszín takaróban vitte magához szorítva a babáját.
Akkor tényleg elgondolkodtam ezen az egészen, hogy fúj menekültek, tűnjetek innen stb.
Férfit is láttam ilyet jópárat, aki foglalkozik a családjával.
De!
Ami a Bisingeren, néhány parkban van, az kritikán aluli.
Konkrétan a Dunakapu térre a nyárzárró fesztiválra a Bisingeren keresztül alig lehetett eljutni, pedig már rég fellőtték a pizsit.
Tagadhatatlan, hogy szemetelnek, a bokorba szarnak, az utca közepére, kiabálnak, belekötnek mindenkibe.
Eddig nem befolyásoltak, de ha be kell mennem tanulni már, tuti kérek egy paprika, vagy gáz sprayt, mert ha a Kossuth-ot választom, az kapásból amúgy is szar környék.
Ezeket a dzsihádokat amerika pénzeli, mert nem érdekük egy erős európa, ezért keverni akarják a két vért.
Szerintük a félvéreket könnyebb irányítani.
Most Putyint szidják, de ő legalább csinált valamit.
Asszem megyek orosz nyelvórákra ha költözni kell...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!