Kamaszok, mennyire zavar titeket, ha valaki az önhibáján kívül csúnyán néz ki?
Születési rendellenesség, betegség, ilyesmi dolgok miatt. Mert úgy veszem észre, hogy sokan szeretik kigúnyolni, kiröhögni az ilyesmit, és megbámulni.
Ha a csúnyaság mellett normális, barátkoznátok olyan emberrel is?
Ezeknek egyrészt nem volt gyerekszobájuk, másrészt meg nem volt két értelmes szülőjük, akik megtanították volna nekik, hogy mi az hogy ember.
Nem fogod tudni megmagyarázni nekik azt ami egy normálisan nevelt gyereknél alap.
Nekem van egy betegségen ami jobb esetben nem észrevehető de van amikor nagyon is látszik. Engem nem zavar ha olyannal találkozok aki önhibáján kívűl nem szép, mert tudom, hogy milyen rossz ha kigúnyolják az embert.
Kérdező neked is van valamilyen rendellenességed, betegséged?
14/l
Én csúnya vagyok,mégis barátkoznak velem,és jóba vagyok az osztálytársaimmal. ( Elég ronda arcszerkezetem van,osztályszinten 1-2 ember átlagosan,a többiek rondának)
A régi iskolámban ezért mind csúfolta is,ettől függetlenül a gonoszok is barátkoztak velem,csak elmondták,hogy ronda vagyok. :D A mostani iskolámban már nem emlegetik bántásból,de ettől még nem lettem szép :)
Amúgy ha barátkozom,soha nem érdekel,hogy ki-hogyan néz ki. Sajnos nekem is megvan az a rossz szokásom,hogy megbámulom,ha valakinek valami rendellenessége van,vagy ha hasonlóan az enyémhez ronda az arc szerkezete,de soha semmi ilyesféle dolog nem jut eszembe,hogy ezért ő más ember lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!