Kamaszok! Hányadikba mentek?
12-be megyek.
Vàrom a szalagavatót, a bankettet, meg úgy az egész évet, de félek az érettségitől és a felvételitől is egy kicsit.
9-be megyek.
Nem várom, mert félek hogy nem tudok majd beilleszkedni, és hogy nem fognak elfogadni.
9-be megyek
kicsit várom,kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz.ugyanakkor sokat kell majd tanulnom(a város legjobb gimijébe megyek,nyelvi előkészítős osztályba),ettől nem vagyok annyira lelkes.
10.-be megyek és igen várom. Imádom az iskolám (bár magát ,hogy tanulni kell nem) de a közösség nagyon jó meg a légkör ezért jó ott lenni.
Illetve valahogy mindig is vártam ezt az évet és vannak céljaim amiket szeretnék megvalósítani. :)
12.
nem várom, csak azt, hogy vége legyen már
9.-be megyek
várom is meg nem is:D
új kozosseg..stb..stb:D erős suli:D és ahh xD
12.-be megyek és nem igazán várom.
A szalagavató nem igazán érdekel, az érettségitől és a felvételitől már most parázok. Plusz semmi kedvem megint 9,5 (nekem ugye idén csak 8) hónapon át, napi 7-8 órát olyan emberekkel eltölteni, akiket nem kedvelek, olyan dolgokat tanulva, amik nem érdekelnek, aztán miután az iskolából haza jöttem még tanulni 1-2 órát olyan dolgokat, amikre nagy valószínüség szerint sosem lesz szükségem. Ja és a folyamatos kimerültségről még nem is írtam semmit.
(Most jelenleg eléggé ki vagyok ábrándulva a magyar oktatásból és semmi kedvem az iskolához, szóval általában jobban állok a dologhoz csak most valahogy nem megy. De azért ennyire nem utálom az iskolát, mint ahogy tűnhet. :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!