Kamaszok! Mely nyelveket és milyen szinten beszélitek? (Ha nem anyanyelvetek a magyar, akkor írjátok mi az. )
Figyelt kérdés
Én:
Német B1-B2
Angol B1-B2
Portugál A1-A2
2015. aug. 9. 16:39
1/40 anonim válasza:
Német C1
Angol B2-C1
Olasz B1-B2
Héber A1-A2
18/L
3/40 anonim válasza:
Angol középfoknál valamennyuvel jobban
Portugál alapfoknál kevesebb :"D
Francia alapfoknál valamennyivel kevesebb
De még szeretnék németet meg még 1-2 nyelvet tanulni
12/L
4/40 anonim válasza:
Német C1, angol B2-nél valamennyivel jobban és norvégul, de ez nagyon minimális, beszélni nem is tudok, csak olvasni :)
19L
5/40 anonim válasza:
4-en írtak idegen nyelvet, de a magyar hol marad?
6/40 A kérdező kommentje:
#5: direkt utaltam rá a kérdésben, hogy a magyart csak az írja, akinek nem anyanyelve.
Nem kell megint ez a hungarista duma :D
2015. aug. 9. 17:36
7/40 anonim válasza:
#5 kedvéért: Tudok magyarul is, anyanyelvi szinten. Milyen meglepő.. El tudtam olvasni a kérdést és válaszolni is tudtam rá magyar nyelven, de ebből #5 nem tudta kikövetkeztetni, hogy tudok (és az előttem válaszolók is tudnak) magyarul.
10/40 anonim válasza:
Én: 14/F
Német B1
Tesóm, 15/F
Német B1-B2
Francia A1-A2
Másik tesóm 18/F
Angol C1
német B1
Francia B1_B2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!