Ney Márta kérdése:
Milyen könyvet ajánlanátok egy 18 éves fiúnak mai magyar íróktól? Szívesen fogadom hasonló korú fiatalok, anyák, nagyanyák válaszát.
Figyelt kérdés
2015. máj. 15. 16:23
1/7 anonim válasza:
Egy fiatal programozó-költő könyvét ajánlom, szerintem nagyon jó: [link]
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy kissé lányosak, de én Leiner Laura könyveit ajánlom. Főleg az Akkor szakítsunk-ot, a Bábelt, és a Bexit, ezek nem annyira lányosak.
5/7 anonim válasza:
Grecsó Krisztián: Megyek utánad
Én 20 éves lány vagyok, le sem bírtam tenni a könyvet, majd amikor végeztem, azonnal lepasszoltam a barátomnak, aki nem valami nagy könyvmoly, de tetszett neki. Egy fiú életét kíséri végig, párkapcsolatok, lányok szempontjából. De nem elcsépelt tini-regény.
6/7 anonim válasza:
Ha érdekli az ilyesmi, akkor Brandon Hackett, vagyis Markovics Botond kb. bármely könyvét :) Nekem "A poszthumán döntés" volt a kedvencem tőle.
7/7 anonim válasza:
Melyik fiatal olvas ma könyvet ami nem kötelező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!