Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mely nyelveket és...

Kamaszok! Mely nyelveket és milyen szinten beszélitek? (Ha nem anyanyelvetek a magyar, akkor írjátok mi az. )

Figyelt kérdés

Én:

Német B1-B2

Angol B1-B2

Portugál A1-A2

2015. aug. 9. 16:39
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Német C1

Angol B1

Orosz A2

Lengyel A2

18/F :)

2015. aug. 9. 18:26
 12/40 anonim válasza:
100%

Nem vagyok már kamasz, de akkoriban is kb ezeket beszéltem:

Szlovák C2 (anyanyelvi, fogjuk rá)

Angol C1

Orosz B2

Német B1

2015. aug. 9. 18:48
 13/40 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :)

Akár azt is írhatjátok, milyen okból tanuljátok a bizonyos nyelveket (suli, stb ..)

Én 15/F vagyok, németet-angolt suli miatt tanulom, portugált meg azért mert Brazíliában szeretnék élni ha felnőtt leszek :)

2015. aug. 9. 18:53
 14/40 anonim válasza:
100%

Német:C2

Angol:C1

német azért mert Németországban élek. Angol mert az iskolában tanulom :D

2015. aug. 9. 19:23
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszoló vagyo.

Németet suliban tanultam, és éltem ott 1 évet, illetve Ausztriában tervezem a továbbtanulást. Angolt is suliban tanultam, szerintem alapnyelv, mindenhol jól jön. Olaszt suliban tanulom, mert tetszik. Hébert a vallásom miatt.

2015. aug. 9. 19:29
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Angol C1 (cambridge, 92%)

Német B1-B2

19/F

Sosem voltam még külföldön, anyanyelviekkel személyesen pedig csak 1-2 alkalommal beszéltem.

2015. aug. 9. 19:33
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Angol C1

Német B2

Angolul 7 évig tanultam, németül 5. A következő az olasz lesz, majd a svéd. Az olasz a latin miatt (latint simán nem akarok, de spanyolt se) a svéd pedig mert terveim szerint 5 éven belül kiköltözök.

19L

2015. aug. 9. 19:37
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

angol C1

német A2

16/L

(németet is szeretném felsőfokig vinni két éven belül, utána kezdenék egy harmadik nyelvbe.)

2015. aug. 9. 19:48
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Angolból most készülök nyelvvizsgára,

de két évig tanultam németül és spanyolul valamint 3 évig olaszul de ezekből már nem nagyon maradt meg semmi...

17l

2015. aug. 9. 20:00
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Angol B1 kb.-Elegem lett, hogy csak 1 nyelven tanulok, nem tudok angolul, nem csinálok semmit suli mellett, felirattal kell sorozatot néznem, stb, úgyhogy elkezdtem tanulni magántanárnál.

Német B1-B2 - Mert anyámék anno azt találták ki, hogy nekem németül kell tanulnom. Szeretem amúgy, csak kicsit fájt, hogy nem kérdezték meg a véleményem.

Olasz alapfok.-Mert ingyen oktatják szakkörként az iskolámban, egyébként is tanultam két évig latint, és mindenképpen el szeretnék jutni egyszer Olaszországba, úgyhogy jó ötletnek tűnt belekezdeni. Az volt.

Orosz alapfoknál kevesebb, de majd rendesen suliban fogom tanulni(alig egy hónap múlva, az egyetlen dolog, amiért picit várom a kilencediket). Egyébként azért szeretném tanulni, mert tolmács-fordító szeretnék lenni, mert tetszik, és mert második nyelvlehetőségek közül ez volt a legszimpatikusabb.

15/L

2015. aug. 9. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!