Mit tegyünk? Az egész családnak elege van abból hogy az öcsém angolúl beszél. Nem értjük, ez bunkóság, és főleg hogy kijelentette hogy neki jobban tetszik az angol mint a magyar.
azóta kezdődött a dolog mióta összebarátkozott azzal a fiúval aki kint élte le az élete háromnegyedét.... ez volt 3 éve... akkor elkezdett angolúl beszélni, és mostanra folyamatosan angolul beszél ha itt van a fiú, és akkor is ha nincs.... a tanároknak is elegük van belőle mert ott is angolúl beszélnek.... jó hogy gyakorol, de most azért ez itt magyarország, ő magyar, és a másikkal szemben ez nagyon ronda dolog hogy Angolul vartyog, direkt hogy ne értsék mit mond... és nemrég el is mondta hogy jobban szeret angolul beszélni mint Magyarul... Most nem azért de hogy szeretheti valaki jobban azt a nyelvet amit az iskolában tanult, annál ami az anyanyelve? Meg eleve a magyar nyelv szép. és ez is rosszúl esik nekünk.
Hogyan értessük meg vele, hogy ő nem az a fiú, ő neki nem az az anyanyelve, és ez bunkóság?
Nekünk rosszul esik, hogy szerinte az angol nyelv jobb, mint a magyar.
Na ez aztán, érv.
Nekem rosszul esik hogy szerinted a magyar jobb mint az, angol. Most írjak ki én is,,, egy hülye kérdést ezért?
"ez itt magyarország" Kisbetűvel, ahogy kell.
Ritka nagy paraszt lehetsz, biztos családi vonás.
Amúgy szerintem is jobb az angol nyelv "angolúl" ha így jobban érted.
Te meg Proli, vagy, de a kedvedért, random raktam pár vesszöt rosz helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!