Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb lánynak a bunkó, egoista csávók jönnek be és arra buknak, ha alázzák őket? 16/F
Amikor a jelenlegi munkahelyemre mentem, 1 hét után már bunkóskodtam a 30+os nőkkel, bár megmondta némelyik hogy vegyek vissza abból a nagy arcomból, mégis Ők jöttek oda mindig beszélgetést kezdeményezni.
22F
mert mindig az elérhetetlen kell majdnem minden lánynak..
és hogy miért? mert apsik márnem figyelnek oda egy olyan nőre akinek pl nincs melle se segge.. mert már egy srakkor nem i érdekel ha nem szé ( tisztelet a kivételnek a de az 100boltalán.. L/15
Én azért merek jobban ismerkedni a "lazább" stilusu srácokkal, mert ha mégse jönne be akkor lelkiismeretfurdalás nélkül elküldhetem őket.
Ha valamelyik srác rendes, kedves azzal nem merek kezdeni, mert ők általában ragaszkodobbak is és félek meg ne sértsem őket lelkileg, mert ha viszont nem müködik köztünk a kémia akkor csak el kell küldenem.
Meg a rendes, normális srácok annyira rendesek, hogy sokszor nekik se jön be igazán az a lány akivel épp szóbaállnak, de ők annyira megalkuvok, hogy ez is kiboritó. Tudom hogy ennek lelki okai vannak, hogy már annyira járnának valamelyik lánnyal, de mégis eközben rontják el a dolgot, ettől nem igazán vonzóak esetleg egy másik lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!