Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes lányoknak miért jó az, ha a pasijaik porig alázzák őket mások előtt?
Félreértés ne essék, tudom, hogy nem mindenki ilyen, csak kíváncsi vagyok.
19/F vagyok és sok helyen ezt látom, sok embernél.
A srác lekrvázza a lányokat, mindennek elmondja a barátnőjét, tudomást se vesz róla, hogy ott van, bunkózik vele stb. És ezek a lányok mosolyognak mellettük, mintha meg sem hallanák ezeket.
Csak azért kérdezem, mert van olyan ismerősöm, ahol hasonló a felállás, de a házasságuk emiatt ment tönkre.
Miért jó az egyes (tehát nem mindegyik) lányoknak, ha a pasijaik porig alázzák őket, bunkók és lekezelőek velük szemben, sokszor tudomást sem vesznek róla, hogy ott vannak? Most oké, "alfahím" szerintük...de szerintem a férfiasság nem egyenlő a tapló bunkósággal....
Ez az egész úgy működik véleményem szerint, hogy mindenki mást mutat a kapcsolat elején. Kedves, udvarias, figyelmes, aztán amint megvolt a nő az ágyban és már érzi a férfi, hogy a nő szerelmes akkor elengedi magát. Először apróságok, próbálgatja a határokat mit engedhet magának meg és egyre szemetebb lesz.
Igazából egy valóban szerelmes nővel kb. bármit meg lehet tenni. Porig is lehet alázni, még akkor is ő fog könyörögni, hogy ne legyen szakítás.
A valódi szerelem ilyen. Mert a lány nem tudja feldolgozni, hogy a párja nem az, akinek megismerte inkább mindenféle okot keres. Pl. biztos fáradt ideges a pasi és ezt rajta vezette le, pedig igazából szereti.
Ez a szituáció sajnos eléggé el tud durvulni éééés nem csak az olyan "alfahímek " csinálják ezt, hanem megesik kedves, aranyos fiúkkal is, hogy szimplán elkényelmesednek, belekéényelmesednek a kapcsolatba, mikor azt érzik, hogy a nő annyira imádja őket, hogy bármit megtenne.
Sajna van ilyenben már tapasztalatom. És az illető nem volt sem jó pasi, sem pénzes, sem menő, sem határozott.
Én tényleg valódi értéknek tartom a szerelmet és szerintem nem szabadna ezzel így visszaélni sem a férfiak sem a nők részéről. Mert a nők is ugyanígy el tudnak bánni a férfiakkal, ha azon az oldalon erős az érzelem.
Az meg ha mindkét fél szerelmes az egy igazi és ritka kincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!