Kamaszok, akik cigiztek már! Milyen volt az első "élmény"?
Mit éreztetek?
Azóta is cigiztek? Mennyit?
Mit szóltak a szüleitek?
Minden választ felpontozok,hiszen itt nincs rossz válasz:)
Hát én nem próbálnám ki mert a füsttől rosszúl vagyok....
12/l
Már nem vagyok kamasz, de voltam egyszer.
Én majd' megfulladtam az első szálaknál, de megfelelési kényszerből erőltettem.
5 évig dohányoztam (erős, füstszűrő nélkülit szívtam, napi kb. másfél dobozzal), majd úgy döntöttem, hogy életmódot váltok, sportolni kezdtem, egészségesen étkezni és a dohányzást is abbahagytam. Nagyon durva minőségi váltás volt az életemben, a testem mintha életre kelt volna. Elképesztő változás volt, sosem gondoltam volna, hogy ennyire másképp is lehet tapasztalni a környező világot.
A szüleim nem tudtak róla, utólag egyszer futólag említettem anyámnak, de annyira nem foglalkoztatta, mivel akkor már nem szívtam.
Az első szálnál köhögtem, mint az állat. Azóta akkor cigizek csak, ha buliban vagyok, vagy nagy társaságban és megkínálnak, mondjuk, hogy heti 1x. A szüleim mondták, hogy mivel ők is cigiztek, ezért nem szólhatnak bele, de jó lenne, ha nem szoknék rá, mert ők tudják, mennyire nehéz leszokni utána.
18/L
Eloszor nagyon furcsa erzes volt,kohogtem,undoritonak ereztem. Masodjara mar jo volt.
Ha olyan tarsasaggal vagyok,akkor igen. Van,hogy egy heten minden nap cigizek,maskor akar egy honapig sem gyujtok ra.
Elegge kiakadtak,foleg apum,mert hogy o nem erre nevelt
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!