Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, akik cigiztek már!...

Kamaszok, akik cigiztek már! Milyen volt az első "élmény"?

Figyelt kérdés

Mit éreztetek?

Azóta is cigiztek? Mennyit?

Mit szóltak a szüleitek?

Minden választ felpontozok,hiszen itt nincs rossz válasz:)

2015. aug. 9. 21:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen próbáltam először, töltött cigi volt. Nagyon köhögtem tőle.

Utána kb fél évre szívtam el a következő szálat

16 évesen szoktam rá valamennyire (1,5-2 hétig elég volt egy doboz) 9 hónapig cigiztem. Azóta (ez fél éve volt) 2 szálat szívtam el.

Apukám tudja, anyukám nem (ő csak azt tudja hogy kipróbáltam)

Pattintós mentolost szívtam

Részben azért szoktam rá mert olyanokkal voltam akik cigitek, részben azért mert ha ideges voltam megnyugtatott. Gond nélkül le tudtam tenni, de ha ideges vagyok hiányzik.

2015. aug. 10. 12:41
 12/22 anonim ***** válasza:
53%

Miért pontoztatok le?

Tényleg nem éreztem semmit...

2015. aug. 10. 20:03
 13/22 gsjshbana válasza:
53%
jo volt de egy 5 percig szèdültem de nem kőhőgtem anyira !!
2015. aug. 10. 20:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy-két slukkot szívtam először, de nem köhögtem tőle. Azóta kb. 2 szálat szívtam el, -bulizás közben-, azt sem egyszerre, de összeadva kb ennyi lehet. Most kitaláltam, hogy semennyit nem szívok akkor se ha szórakozni megyek, igazából megvagyok nélküle teljesen, nem okoz örömöt sem, szóval felesleges.
2015. aug. 11. 14:32
 15/22 anonim ***** válasza:
73%
Egyetlen egyszer próbáltam 14 évesen. Hát, annyit mondhatok, rohadt sz@r volt. Majdnem megfulladtam, és iszonyú rossz íze volt tőle a számnak. Azóta egyszer se csináltam, és nem is akarom. A szüleim nem tudják, és jobb is, ha így marad, mert nagyon ellenzik a dohányzást. (Ami csak azért vicces, mert apu régen cigizett) 17/l
2015. aug. 12. 16:05
 16/22 anonim ***** válasza:
29%

12 évesen elcsórtam egy szálat a (néha sutyiban cigiző) tesómtól. baromira tetszett, néha szoktam most is. nem vagyok függő. olyan, mint enni egy szelet sütit ^^

a szüleim nem tudják, de amúgy ez nem komoly dolog, semmi közük hozzá, etikai jogom van azt csinálni a testemmel amit akarok, amíg másoknak nem ártok (pl. nem fújom a képébe).

15/L

2015. aug. 19. 18:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én fatertól csórtam a sört meg a cigit is :D 14/F
2015. aug. 20. 04:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt élmény, hajtott a kiváncsiság, kipróbáltam, max. 3 alkalommal. Nem cigizek, nem is fogok. Szüleim szerintem nem is tudják. Amúgy meg utálom a füst szagát is..
2015. aug. 20. 13:11
 19/22 anonim ***** válasza:

14 voltam, sajnos nagyon tetszett már az első is, annyira, hogy aznap este még koldultam egy pár szálat. Egyáltalán nem voltam rosszul tőle, de utólag rájöttem arra, hogy ez nálam is azért lehetett, mert nem tüdőztem le.

A szüleimnek még másnap elmondtam, hogy kipróbáltam, nem mondtak semmit, mivel tudták, hogy érdekel, hogy milyen, és ők is mondták, hogy nyugodtan próbáljam ki, csak ne szokjak rá.

Cigizek azóta is, de nem mondanám, hogy rendesen rá vagyok szokva (valamilyen szinten azért függök tőle), mivel elég sok időt kibírok nélkül. Pl. nemrég voltam nyaralni a szüleimmel 10 napra, és egyetlen egyszer sem gyújtottam rá, nem is kívántam.

De olyan is van, hogy napi szinten rágyújtok többször egy ideig. Bár pl. vasárnap suliközben szinte mindig otthon vagyok, és olyankor nem szoktam.

18L

2015. aug. 25. 10:40
 20/22 anonim ***** válasza:

Egyszer osztály bulin beba szva elvetteme egy szálat, rám erőltették, ugysem hagytak volna amíg el nem veszem. Beleszívtam párat, lb mintha levegőt vennék, neme tettem marást, ízt stb. Semmit. Azóta egy slukk sem volt, nem kívánom, szerintem nálam itt kimerült ez a téma.

De Örülök is neki. Anyámék nem tudják, megölnénék, mind a kettő anti-dohányos. Azt mondta anyám ja megtudja, hogy akárcsak ki is probaltam felakaszt. Xd

Szal ez maradt az én meg azé par ember titka aki emlékszik az Estére. :D

Egyebkent utána meg szédültem kb 20 percet, aztán ráittam és kutya bajom nem volt. XDD

2015. szept. 3. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!