Kamaszok, akik cigiztek már! Milyen volt az első "élmény"?
Mit éreztetek?
Azóta is cigiztek? Mennyit?
Mit szóltak a szüleitek?
Minden választ felpontozok,hiszen itt nincs rossz válasz:)
Nekem full semleges volt eleinte, nem is éreztem semmit, csak buli volt aztán miért ne, pedig letüdőztem meg minden. Aztán kaptam egy arany malbit, és nagyon csúnyán megütött, olyan volt, mintha betoltam volna pár felest, de mégis más, iszonyat rossz volt hányinger meg szédülés. Inni jobban szeretek. Nem tudnék rászokni, nagyon nem szeretek józanul szédülni. Itallal együtt egyébként jó a cigi.
Szüleim nem tudják, de gondolom sejtik, mert este tízkor pénteken nem a vasárnapi iskolába járnak a fiatalok, hanem bizony kocsmázni meg bagózni. Egyébként meg 20 éves vagyok, azt csinálok amit akarok, nem az ő pénzüket szórakozom el, a cigit meg világ életemben tarháltam.
15, a legelső slukknál köhögtem, mert fogalmam sem volt, gyakorlatban mit kell kezdeni a füsttel :D De másodszorra már ment, nem lettem tőle rosszul (sok olyan sztorit hallottam, hogy van, aki az első után hányt és hasonlók). Érzésre furcsa volt, hogy mikor a füst lemegy a tüdődbe, az hideg érzés, én melegnek képzeltem el. Utána még órákig éreztem a számban, a kezemen, a hajamon, ami persze logikus, de meglepett, mert előtte ezekbe így nem gondoltam bele.
Nem dohányzom. Nagyon ritkán, ha egy barátomnál van és megkínálnak akkor esetleg. De sosem volt olyan érzésem, hogy hiányoznia a cigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!