Kamaszok! Hányadikba mentek?
Kilencedikbe megyek, de nem lesz nagy váltás, nyolcosztályos gimnáziumban tanulok. :) Igazából várom is meg nem is. Szeretek itthon lenni, elvagyok magamnak mint a befőtt, de már hiányzik a rendszer az életemből, plusz jó lenne napi pár órára távolabb kerülni édesanyámtól. Ami viszont pozitív, elkezdem az oroszt. :3
15/L
Nyolcadikos leszek és nagyon várom már!
Nem, nem azért, mert mi leszünk a legnagyobbak. Ez engem nem annyira izgat, mint a korombelieket. :D
Ebben az osztályban van egy-két személy akiket le tudnék köpni, ha csak megszólal, szóval a ballagás nálam teljesen pozitív emlék lesz. Egy ember van az osztályból, akit sokra tartok és ez kölcsönös, vele pedig találkoztam nyáron és nyolcadik után is fogok vele találkozgatni.
Kilcedikbe megyek, és nagyon izgatott vagyok.
Ez a szeptember ugyanis teljes változásokat hoz az életembe: kiderült hogy el kell költöznünk, amit a szüleim még a sulikezdés előtt szeretnènek lerendezni; és a kutyusom is meghalt a nyáron:(
Szóval most új suli, új lakás, ráadásul kutya nélkül; mintha egy teljesen más ember életét élném jövő hónaptól.
Az osztálytàrsaimat nagyjából ismerem, mivel együtt jártunk felkészítőkre felvételi előtt (művészeti suli), de természetesen várom hogy közelebbről, személyesen is megismerjem őket. :)
Tanulás szempontjából már most parázok, a sok szakóra és egyéb miatt le leszünk terhelve, arról nem is beszélve, hogy az általànosnak mondott 7-8 óra alvás nekem bőven nem elég (átlagban 11 órákat alszom). Szóval a hétvége nekem kész megváltás lesz:)
Na és te hànyadikba mész?
Köszönöm a válaszokat:)
Én 10.-be megyek,de nem igazán várom..
Talán csak egy kicsit,de azt is csak a társaság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!