Kamaszok, ti szívesen haverkodnátok olyan emberrel, akinek nincsenek haverjai, barátai egyáltalán?
akik népszerűek és rengeteg barátjuk van, azok szívesen haverkodnak az ilyen típusú emberekkel is.
a nyitottság ,szoializáltság ebben is megmutatkozik.
Hát ez attól is függ, hogy miért nincsenek barátai.
Lehet, hogy csak nagyon visszahúzódó, eddig sokat bántották, de alapvetően egy kedves ember, és a megfelelő társaságban "kinyílik".
De az is lehet, hogy egy nyavalygógép, vagy képtelen a normális társas kommunikációra, esetleg baromi rosszindulatú, negatív ember, ilyesmik.
Bár azt hiszem, ha egy új emberrel ismerkednék meg, akkor az egy olyan helyzetben történne, ahol nem feltétlenül veszik körül a barátai, tehát első blikkre nem is biztos, hogy kiderülne, hogy magányos. Így én inkább azt mondom, hogy az első benyomás alapján döntenék és hallgatnék a megérzéseimre, aztán ha szimpatikus, barátkozzunk, ha nem, akkor meg felejtős.
(Bár azt hozzá kell tennem, hogy én már nem vagyok kamasz, csak érdekesnek találtam a kérdést.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!