Az normális, hogy nekem nincsenek kamaszkor lázadásaim,
kihágásaim? 17F
Figyelt kérdés
Nekem , ha lennének pl.: berúgnák tuti összevernének.
2015. febr. 4. 06:46
1/8 anonim válasza:
Több felől meg lehet vizsgálni a dolgot. Én se voltam lázadós,de 17 évesen már meg meg ittam egy kis ezt azt.Nem fetrengtem a részegségtől,de egy üveg,vagy pohár valami belefért. Nem kocsmáztam,de a helyi szórakozó helyre fel fel néztem már ennyi idősen. Szóval az sem jó,ha nagyon elzárkózol a dolgok elől,később kihat majd az életedre,de az se jó,amikor már 15 évesen úgy isszák a páleszt mint én a vizet.A füvezésről már ne is beszéljünk. Szóval normálisnak is mondható,de azért ne gubózz be nagyon a csigaházadba,mert az se lesz jobb.
2015. febr. 4. 09:57
2/8 anonim válasza:
én pl. azt sem értem, hogy lehet egy fiatal konzervatív
ha mindig jó lenne amit a szüleink csináltak, a fán élnénk még mindig
több eset lehetséges:
a) annyira félsz, hogy nem mersz semmi olyat csinálni amit a szüleid nem néznek jó szemmel
b) a szüleid nagyjából mindent megengednek, nincs mi ellen lázadni
c) ha nem is engednek meg mindent, de meghallgatnak, adnak a véleményedre, nincsenek hülye, értelmetlen szabályok, nem hiszik magukat tévedhetetlennek, stb
2015. febr. 4. 12:16
3/8 anonim válasza:
Ez szerintem nem normális teljesen!
2015. febr. 4. 12:22
4/8 anonim válasza:
Elég lázadás a nákolás is.
Egyébként meg van aki csak egyetem alatt kezd el lázadni, későn jön el ez a korszak, és van akinél elmarad... Meg van aki elfojtja, mert különbözni akar, bár ez megint lázadás, kitűnés a tömegből...
2015. febr. 4. 18:13
5/8 anonim válasza:
Nekem is csak viszonylag rövid lázadási időm volt, mikor 16 évesen nem engedtek be egy barátnőmhöz akkor fogtam magam, becsaptam magam után az ajtót és elmentem. Meg is bűntettek, de azóta körülbelül úgy történik,hogy mondom "elmentem *ide* majd *ekkor* jövök, sziasztok"
Azthiszem vége is lett a lázadó koromnak
2015. febr. 4. 19:56
6/8 anonim válasza:
Nekem se voltak, csak most 21 évesen jött el ez a korszak :D
2015. febr. 5. 18:31
7/8 anonim válasza:
nekem se nagyon voltak, mert általában mindent megengedtek, nem fogtak szigorúan, de 18 éves koromra megkomolyodtam és nem bánom, hogy 14 évesen elkezdtem bulizni
2015. febr. 7. 20:37
8/8 anonim válasza:
Normális, egész egyszerűen jól meg lettél nevelve, vagy magadtól tanultad meg az életben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!