Normális méret?
Figyelt kérdés
Most lettem 15 éves és kint mindenki tudja a fiuk ilyenkor kezdik magukat méregetni... Nos én arra lennék kiváncsi hogy merevedett helyzetben 13 centiméteres péniszhossz átlagosnak/normálisnak számit, vagy kicsinek?2015. jan. 3. 17:13
1/15 anonim válasza:
Korodhoz viszonyitva nagyon jó ez. 2cm et még biztosan rá tesz,van hozzá elég idő még .
2/15 anonim válasza:
Igen, ez normális - igazából bármilyen méret normális ilyenkor, hiszen még úgyis kamaszkorban nő a legtöbb srácnak a farka, így a tiéd is még :)
Szóval igen, normális méret persze - de a lányoknak nem ez lesz a fontos (vagy a fiúknak, nem tudom melyik jön be neked), a lényeg, hogy használni tudd :)
3/15 anonim válasza:
Normális méret. Nem feltétlen ilyenkor kezdik mérni, én már 13 évesen is mértem. Eddig nem is maszturbáltál? 14/f
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató válaszokat! 3. nak üzenem, hogy igen, mint minden átlagos tinédzser srác :)
2015. jan. 3. 17:25
5/15 anonim válasza:
Nyugodj meg! Teljesen normális a méreted.
6/15 szamo77db válasza:
Kéretik megnyugodni, mert a péniszed teljesen rendben van!
7/15 anonim válasza:
Én is annyi idős vagyok és nekem is pont annyi úgyhogy nincs semmi gond
8/15 anonim válasza:
Normális,bàr sok 13-14 éves is ekkora méretet írt.Bàr ők normàl magassàgúak voltak(165-173 cm)és 13 éves koruk előtt màr volt szőrzetük.
A szőrzet is 12-13 éves kor kezdetén kezd nőni normál fejlettségűeknél.
Magasságod?
Mert nem mindegy milyen magas vagy sok 15 éves már 180 cm magasságot közelíti meg vagy akár magasabb is.
9/15 anonim válasza:
Funonmy jól írta itt sok 12-13 éves màr kérdezgeti a méretet,a szőrzetről kérdeznek,spermaról.Nem lehetmáltalánosítani
10/15 anonim válasza:
Már most is közel vagy a felnőtt átlaghoz, szóval ne aggódj! Ahogy már írták, teljesen rendben vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!