Nagyon alacsonynak érzem magam. Mit csináljak hogy nagyobbra nőhessek?
Valóban alacsony vagy,olyan 12 éves magasságú.
Milyen magas az apukád?
-Azért kérdezem mert a fiúk olyan magasra nőnek,mint az apjuk vagy magasabbra,nagyon ritka,hogy alacsonyabbra.
Szőröd van már,ha igen mióta?
Spermàd?
Akik nagyon alacsonyak gyakran kêsőbb érnek,sokszor elêg kicsi a péniszük is és nincs vagy alíg van szőrük,de amint elkezdenek megnyúlni elkezdenek fejlődni,férfiasodni,van hogy ez csak 16-18 éves korban kezdődik el.
De orvosilag 16 év az a végső határ amikor egy fiúnak már spermat kell a szervezetenek termelnie és kell hogybszőrzete legyen.
Kettes jól írja.
Amúgy én 14 évesen voltam kb 150cm, alacsonyabb mint te :(
Amúgy most se vagyok magas ember, 21 éves létemre vagyok 160 -.-'
Igaz, nekem apai nagyapám kb olyan magas volt mint én, anyám is ilyen magas, sőt anyai nagyanyám is...
Amúgy meg te a serdülőkor elején vagy, simán nőhetsz magasabbra is!
Ja, én is kíváncsi leszek arra amit kettesnek válaszolsz, azok alapján sokminden eldől.
1 2es nagyon mellé beszél itt.Mi köze van a szőrösségnek,a spermának a testi adottságaihoz ? Semmi,de sok esetben a szülőknek sem,mert lehet hogy a nagyszülei génjeit hozta magával .Én is ekkora voltam ennyi idősen,aztán csak lettem 18 ra 176 cm is.Apám 180 feletti volt ,mégsem lettem akkora
Egyébként a növekedési hormonok éjszaka termelődnek jobban,ehhez legalább 8 óra alvásra van szűkség.
A magasságod a nemi éréssel összefügg. A fiúk általában a serdülőkor elején szoktak hirtelen növekedni. Ha most kezdtél szőrösödni, talán kissé későn érsz, de ne aggódj, mert hamarosan behozod majd a többieket!
Addig Próbálj egészségesen étkezni, sokat sportolni és napi legalább 8 órát aludni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!