Ma előszőr ollóval kicsit megritkítottam (rövidre vágtam) a fanszőrzetem, de most néha szúr, leginkább a tövében! Ez normális? Vagy nagyobbra hagyjam meg legközelebb?
Ha nagyon rövid, megböki a bőrt, irritálja és viszket. Néha jó úgy jól megvakarnyi.
Max 1-2 napig viszket, aztán elmúlik, mert gyorsan nő a szőr. Döntsd el kibírod-e.
Lányként, én mindig vágom. Eleinte csak ollóval, és nekem is szúrt. De ez a normális.
Most már epilálni szoktam. De az kvára fáj. De így csak max 3 nap után kezd nőni.
16/L
Hogy kinek mi férfias, hadd legyen már egyéni megítélés kérdése.
Ma már az alapvető testi higiénia része a fanszőrzet kordában tartása. Ez terjedhet a teljes lecsupaszításig is, de a minimum a rendszeres nyírás. A csupaszságnak vannak egészségügyi előnyei is, kevésbé izzad a terület, kevésbé tudnak megtapadni a kórokozók, mert nincs szőr, ami felületet biztosítana.
Bocs a szőrnek meg van a funkciója,azzal nincs is baj,hogy ha valaki odafigyel ne váljon őserdővé,de egyre több a nőies férfi,fiú.Egy tök csupasz férfi test,nem férfias sehol sem.A csupasz szóról nem a férfi szó jut senkinek az eszébe.És a igényeséget az elnőiesedéssel sokan keverik.
Igényes:a szőrzetét kordába tartja,higéniára figyel,spray,dezodort,valamilyen izzadás gátlót használ,tiszta a ruházata,tehát külseje,ruházata ápolt
Nőies vonal: ha már olyan tevékenységeket végez amik nőkre jellemzőek,tök csupasz test nem férfias,ha valaki annyit van a tükör előtt mint egy csaj,annyit bibelőzik ott,sokat vasal hajat,kenegeti a körmét,nézegeti magát,ha havi rutinba beletartouzik a kozmetikus,ha csak nem pattanásos a bőre,tehát nincs valódi indoka,ha már pediküröshöz,manikörüshöz járkál nem néha-néha,ha gyakori a szoli,ha eléggé női színekbe járkál,sok a rózsa szín cucca,egy-két felső még hagyján.
De komolyan ezzel foglalkoznak is hogy egyre több a metrosexuális férfi és elnőiesednek.Ez tény,sok helyen hallani erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!