Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fájtak a heréim, ez normális?

Fájtak a heréim, ez normális?

Figyelt kérdés
Pár napja kb. 3 órán keresztül voltam együtt barátnőmmel (ő az első és még a kapcsolatunk elején tartunk), kb. végig hevesen csókolóztunk és fogdostuk egymást ruha alatt (kivéve ott) aztán a vége felé azt vettem észre, hogy iszonyú érzékenyek lettek a heréim és nagyon fájtak ill. vöröses színűek lettek. Alig bírtam hazáig elsétálni, minden bajom volt, fájt az alhasam is de brutálisan, kb. mint amikor tökönrúgnak. Az egész fájdalomnak kellett kb. másfél óra mire teljesen elmúlt. Ez mitől lehetett és mit tegyek, hogy legközelebb ne forduljon elő?
2014. máj. 17. 11:02
 1/6 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem írni, hogy sajnos herevízsérvem van, urulógusnál még nem voltam vele,mert eddig nem volt belőle problémám de tudom hogy az mert utánanéztem a neten, már kb. második éve ott van.

18/F

2014. máj. 17. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:

ezt ugy hivják h vőlegénybetegség

addig mig faltátok egymást nem áll valamennyire a bréd ??

mert ha igen akkor az

védekezni ellen e meg csak kielégüléssel lehet

vagy előte vagy utána

;)

2014. máj. 17. 12:42
 3/6 A kérdező kommentje:
De allt.. :D koszi
2014. máj. 17. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahogy a 2 es írta ,ez az oka .Tud ez súlyosabbá is válni,mikor heregyulladás lép fel .Ilyenkor már jegelni,és vizes ruhával kell borogatni .
2014. máj. 17. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:

azért mert hosszasan voltál felizgulva, és utána nem volt orgazmusod

a heréidben megrekedt a vér, ha megfogod ilyenkor nagyon kemények, nem olyan rugalmasak mint általában. de a hereburok nem túl tágulékony, csak viszonylag rövidebb ideig nem érzel fájdalmat, de utána már igen, főleg ha időközben már nem vagy felizgulva

a nemi szervek fájdalma is erotikus érzés amig fel vagy izgulva, utána már nem

2014. máj. 17. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
bocs, de a heréid emiatt nem gyulladnak be, ahhoz mondjuk bakteriális fertőzés kell
2014. máj. 17. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!