Reggelente, ébredéskor nagyon fájtak a melleim, de 2 napja elmúlt! Pénteken van vége az I. trimeszternek! Ez normális, hogy elmúlt a fájdalom? Vagy lehet vmi rosszat jelent?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 07:53
1/3 anonim válasza:
Fontos lenne, hogy szóljál róla az orvosnak, én csak a saját esetemet tudom elmesélni. Nekem is ugyanígy fájt egészen a terhesség végéig. A családomban rengeteg nőnek fájt a melle. Nálunk az volt a gond, hogy gyulladás alakult ki. Vannak nők akiknél a szoptatás lehúzza ezt a gyulladást, vagy végleg begyullad a melled, ha nincs tejed. Én nem próbáltam ki, kaptam gyógyszert kórházban és nem szoptattam.
2/3 anonim válasza:
Nem jelent rosszat. Nekem az első trimeszterben hol fájt, hol nem. Volt hogy egy hétre minden tünetem elmúlt, aztán újra kezdődött. Ne aggódj, nincs semmi gond. 27 hetes
3/3 anonim válasza:
Semmi gond. Az első trimeszterben úgy fájtak, hogy majd meghalltam és nem csak ébredéskor, most vagyok 14 hetes és kb egy hete már jócskán csillapodott a fájdalom, szinte telljesen elmúlt.
Az első terhességemnél pont így volt, akkor én is kérdeztem a védőnőt, hogy ez most mi, azt mondta, telljesen normális!
ovábbi szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!