Estére inkontinens fiú vagyok.15 éves. Normális dolog ha én élvezem is hogy pelenkát hordhatok? és megpróbálnám reggel is már?
Figyelt kérdés
olyan kicsinek érzem magam és lehet az is vagyok ha egyszer még bepisilek...
15f
2014. máj. 17. 20:30
1/10 anonim válasza:
15 évesen már nem vagy kicsi, még akkor sem, ha pelenkát kell hordanod az inkontinencia miatt! Pelenka hordása helyett inkább orvoshoz esetleg pszichológushoz kellene fordulnod!
Elég furcsa hóbort (vagy fétis), hogy Te ezt még élvezed is, de ha számodra a pelenka viselése ennyi idősen élvezetes, akkor hordd nyugodtan! Ártani nem árt legalábbis...
2/10 szamo77db válasza:
Ebből a bepisilésből kifelé kellene indulnod már. Hiszen igenis nagyfiú vagy, 15 éves! Ha nappal nincs rá szükség, akkor nem szabad felvenni a pelenkát. És arra kell törekedni, hogy éjszakára is egyre kevesebbszer legyen szükséged pelenkára. Tehát előbb heti 1 éjszakát kéne kibírnod, ha ez már megy, akkor heti 2 éjszakát és így szépen lassan leszokni a pelenka viseléséről. De most elsőül az a legfontosabb, hogy rá ne szokj a reggeli pelenkázásra is!
3/10 A kérdező kommentje:
értem. de ha egyszer olyan jó érzés.
2014. máj. 17. 20:49
4/10 anonim válasza:
Hát akkor hugyozd össze magad minden nap ha neked ez annyira élvezetes
5/10 anonim válasza:
Én meg azt mondom ,hogy az.Vannak dolgok amelyek sexuális inger is kiváltanak .Ő is igy van ezzel.Sok felnőttnél ezt más helyettesiti.Nála nem a becsöpögés a fő ok .
6/10 szamo77db válasza:
Mi a jó érzés? Az, hogy babrálnak a nemi szerved és a popsid körül vagy a bepisilés? Ennyi idősen nem való mutogatni magad, feltárni az ágyékod az előtt a személy előtt, aki bepelenkáz! Nem vagy már kisbaba!
7/10 anonim válasza:
hát ha betegség miatt vagy inkontinens, akkor te olyan ember vagy aki még a sz.a.r dologban is meglátja a jót
ha csak fétised akkor meg tökmindegy
ezzel szerintem nem kell orvoshoz szaladni, ám olyan csajt kell talalnid aki tolerálja ezt
8/10 szamo77db válasza:
Szerintem nem talál olyan lányt, aki ezt tolerálja!
9/10 anonim válasza:
szerintem valahol lelkileg elakadtál a 3 éves kornál. Pszichológushoz kell menned.
10/10 anonim válasza:
Normálisan. Én is élvezem ha pelenkát hordhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!