Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hererák lenne? 17 éves vagyok,...

Hererák lenne? 17 éves vagyok, nektek is van ilyen "méret" váltakozás?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy a herém mérete nem mindig ugyan olyan és néha nagyon kemény(kavics), aztán újra ilyen puha a tapintása. Például ha lefekszek akkor nagyon apróra össze megy, mikor felkelek akkor meg nagyobb. (Nem vicc) Ez a jelenség mind két herémre igaz. Orvosnál voltam aki csak fizikálisan vizsgált azt mondta herevisszerességem van.. Nektek is van ilyen "méret váltakozás"

2014. dec. 29. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nálam ez nem szokott előfordulni.

De nem arra gondolsz, hogy a zacsid mérete változik?

Vagyis amikor a bér nyúltabb lesz, vagy inkább összehúzza magát.

2014. dec. 29. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:

elírtam, vagyis hogy a bőr mérete változik, és nem a golyóid mérete nem?

A golyóim mérete nem szokott változni, viszont a bőrnek a nyúltsága igen - ugyanis a heréknek mindig nagyjából azonos hőmérséklet kell, és hogy ezt fenn tudja tartani, hol közelebb, hol távolabb helyezi a golyóidat a szervezeted.

2014. dec. 29. 14:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem-nem a bőrre gondolok hanem a herékre.
2014. dec. 29. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:

hát ne mtudom, még életemben nem hallottam ilyet...

Amúgy nem hiszem ,hogy ez hererák lenne, de azért nézz utána hogy milyen tünetei vannak, de nem hiszem - a rák ugyanis az elváltozott sejtek összessége igazából, vagyis hibásan működő sejteké.

Amúgy ez mióta van nálad?

2014. dec. 29. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
ja és voltál már urológusnál vele? Lehet hogy ő sokkal többet tud mondani mint mondjuk a háziorvosod.
2014. dec. 29. 14:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, voltam urológusnál aki csak herevisszerességet mondott, végig tapogatta azt mondta , hogy normálisnak érzi.
2014. dec. 29. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:

A herék is tudják változtatni keménységűket is .

Ha göbök vannak kivűl rajt,nem sima a tapintása az rák külső jele .

2014. dec. 29. 15:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó úgy érted, hogy a normális a váltakozás ? A felületük mindig sima és az alakja is ugyan olyan semmi kidudorodás nincsen rajtuk vagy hasonló.
2014. dec. 29. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!