14 cm-es pénisz esetén érdemes lenne valamilyen növelő módszert, kezelést bevállalni, mik a lehetőségek?
Figyelt kérdés
21f2014. dec. 27. 14:16
4/12 anonim válasza:
#3 A magyar sajátbevallásos (értsd: 1-2 cmet ráhazudott) átlag lehet, de a valós az 14 cm.
5/12 A kérdező kommentje:
milyen növelési lehetőségek vannak????
2014. dec. 27. 14:45
6/12 anonim válasza:
3 as a magyar kiadott hivatolos átlag 14.8 cm
A kérdezőnek meg annyit,hála isten semmit sem találtak még fel,mert akkor 25 alatt senki sem akarna járni .
Egy helyről ezzel kivan zárva a sorban állás .
7/12 szamo77db válasza:
Ne csinálj vele semmit! Ez már jó méret.
8/12 anonim válasza:
A méreted már így is átlag körüli! A növelő módszerek, tabletták hatékonysága pedig általában nem igazolt!
Fogadd el magad így! A lányok többsége nem mérőszalaggal választ párt magának! A méreted elég ahhoz, hogy örömet okozz vele!
9/12 anonim válasza:
"3 as a magyar kiadott hivatolos átlag 14.8 cm "
Ja, ja. Benne az összes csecsemő és az aggastyán.
10/12 anonim válasza:
Szia.
Én 17 éves vagyok és nekem alap helyzetben 7cm, gerjedve pedig 17,4.
És én is kisebbnek látom, de az javít a helyzeten, hogy jól tudom használni! :)
Szóval fel a fejjel, még úgy is nőni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!