Szerintetek normális egy ilyen ember? Maradjunk távol tőle, vagy inkább próbáljunk neki segíteni? (Többi lent)
Hagyd, ha ilyennel kezdesz, előbb-utóbb rádmászik, a szó minden értelmében. Mivel nem osztja az általatok elfogadott közösségi dolgokat, épp ezért nem is okoz neki nagy gondot azok felrúgása. Ismertem pár ilyet, nem ijesztőek, csak idegesítőek, bár sokak rémisztőnek tartják, ha valaki fél kilométeren keresztül követ, nekem csak fárasztó volt és valamilyen szinten vicces.
Barátkozni felőlem barátkozz vele, de az ilyenek komolyan veszik a haverságot, túl komolyan is, ha látja, hogy valaki mással trécselsz eldurran az agya, mert ezzel is megfosztod a figyelemtől, amit tőled kaphat. Nincsen meg benne a rátok jellemző gátlásosság, nincs tisztában sokszor a tettei következményeivel, épp ezért ront neki késsel az embereknek, megjegyzem csak próbálná meg, meg is lékelném a fejét, lelkiismeret furdalás nuku a részéről az ilyen cselekedet.
Elmeorvosi eset az ilyen, gumiszobában a helye, az ilyenek fognak prostikat feldarabolni.
Talán azért lett ilyen, mert nem barátkozott vele senki, talán mert otthon elhanyagolták, lényegtelen, a jelen helyzetén nem változtat, biztos, ami bizonytalan, ha pecázni hív este javaslom adj nemleges választ és csukd be az ablakod.
Szeretem az egyedi embereket. Jó, ha nem divatmajmokkal hoz össze a sors, az egyéniséget én díjazom, de nem ebben az értelemben. Részemről nem furcsa az ilyen, láttam már cifrább embereket, ellenben az olyan számára, akik rendszerint magukkal hasonló emberekkel voltak körülvéve kicsit ijesztő lehet, viszont érdemes komolyan venni, az ilyenektől sokminden kitelik.
Jól látod, itt nagy gondok vannak. Ha ilyen családja van, akkor nem is nagyon lehet rajta csodálkozni.
Szüleiddel beszéltél erről? Ők mit szóltak hozzá? Szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha elintéznétek neki, hogy minél előbb szakemberhez kerüljön, ehhez kérd a szüleid segítségét! Nem kell kényszerzubbonyra meg ilyenekre gondolni :-) csak jó lenne, ha szakember foglalkozna vele, aki biztosan tudna neki segíteni (és közvetve nektek is, hogy ne kelljen félnetek tőle...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!