Akiknek nincsenek barátai mit csinálnak az iskolában?
én most jöttem új suliba, ráadásul külföldre, és szerintem pont ez az oka annak h még nem nagyon sikerült barátokat találnom :/ én játszani szoktam a telómon ha unatkozok, de általában van velem vki csak beszélni nem beszélünk
amúgy amit én el akarok érni az az, hogy legyen bátorságom odamenni beszélgetni emberekhez, mert vicces embernek tartom magamat csak túl kéne lépnem ezt a némaságot
Pontosan így vagyok én is. Nincs annál rosszabb mint amikor az egész napot halálra unja az ember. Nekem sincs senki akivel tudnék beszélgetni és elég hülyén érzem magam mert a többiek valószínűleg azt gondolják rólam hogy egy zombi vagyok aki egész nap csak bámul maga elé:D
De ez az év is eltelik egyszer szóval kitartás én és hasonló helyzetben lévő társaim :)
Olvastam. :) Lementem az automatába kávéért, vagy vettem valamit a büfében. Ha nagyon untam magam, akkor összebarátkoztam az osztály "némáival", azokkal a "lúzerekkel" akikkel azért nem beszélnek, mert vagy csendesek, mint én, vagy (ilyen kedves osztályom volt) nem engedhette meg magának anyagilag, hogy olyan szép ruhákat hordjon, mint a többség (de tiszta volt!), vagy ő volt a legokosabb, vagy éppen a legbutább, és az egyik lányt nem szerették, mert csúnya volt (!!!!!!! Igen, és ezek az emberek szívták előlünk az élettő oxigént, akik nem beszélnek valakivel 16 évesen, mert az szerintük csúnya...) és ezért szeparálták el a többiek maguktól. Voltunk kb 5-6-an, volt kihez szólni, de mivel mind csendesebbek voltunk, ezért volt, hogy a saját dolgunkkal foglalkoztunk.
Később rájöttem, hogy kell kinyitnom a számat, főleg, mivel arra is rájöttem, hogy jó pár ottani nagyszájúnál értelmesebb a felfogásom, és ha őket nem röhögik ki, engem se fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!