Mit csinálnak olyan esetben, ha valakinek nincsenek tolófájásai még infúzió hatására sem?
Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 14:42
3/10 anonim válasza:
figyelni kell, hogy ne törjön meg az infúzió csöve, mert akkor nem csöpög rendesen, szóval ez is lehet a baj oka
5/10 anonim válasza:
Nekem akkora múltak el, amikor már félig kint volt a feje. NYomtam, mikor vlm nagyon pici érzés jött + a doki a hasamat nyomta, így szültük meg ügyesen 20 perc alatt.
6/10 anonim válasza:
Szia!
Engem 50! óra után császároztak. Voltak fájások, de nem nyíltam.
7/10 anonim válasza:
50 óra???????? Elképesztő...
Én is úgy tudom, császár, de vannak dokik, akik megszülesztenek, ha a baba szívhangja jó.
8/10 anonim válasza:
Ha már a vajúdás során eléggé lecsúszott a baba, akkor lesz tolófájás. Ha nem tágulsz eléggé, akkor császár.
9/10 anonim válasza:
Én vagyok az, akinek kinyomták a babáját. Szépen tágultam, túl gyorsan is, a doki nem adott zöld utat, annyira akartam pedig nyomni. Amikor pedig azt mondta, hogy ok, már nem éreztem semmit. Fájásgyengeség lépett fel. 60ra esett a pici szívhangja, de mivel félig kint volt, megszültük. Majdnem vákuum lett a vége.
10/10 anonim válasza:
Szia!
Császároztak engem is, összesen 15 óra oxitocin infuzió után (3 nap alatt volt összesen 15 óra), burokrepesztes után 20 órával könyörültek meg rajtam.
Voltak fájásaim a monitor szerint, de nem éreztem semmit, nem tágultam, söt a mütét napján rosszabb volt, mint elötte. Aznap 5 császározás volt. Szerintem gáz, hogy ilyen sok van. Fogadott dokim, volt, de a pénzt nem fogadta el, mert sokat kinlógtam, pedig nem is fájt, csak kellemetlen volt.
Egy hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!