Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Milyen táskát...

Kamaszok! Milyen táskát vegyek 9. osztályra?

Figyelt kérdés

Kérdés adott ott fönt.:D

illetve még egy kérdés..ki hogy élte meg a 9.osztályba való belépést?:D

írjatoook

14l

2015. aug. 25. 20:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

hmm,rendben..akkor maradok a hátizsáknál..viszont vki tudna nekem vmi menőt linkelni?:D tudom,h nem az a lényeg,de azért mégiscsak nézzen ki valahogy:D

nézegettem a Vans és Heavy Tools hátizsákokat:D azok nem néznek ki rosszul,de ebayen is vannak jók,csak nemtudom,h milyen lehet egy 'noname' :D

2015. aug. 26. 15:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Heavy Tools! Nagyon jók vannak, és jó a minősége is.
2015. aug. 26. 17:11
 13/21 A kérdező kommentje:

azt tudom,volt régebben két HV hátizsákom,illetve tavaly egy oldaltáskám,még mindig olyan,mint a vadiúj...csak hát ugye nem a leghasznosabb:D

de akkor szerintem a heavy tools mellett dontok:D

2015. aug. 26. 17:15
 14/21 A kérdező kommentje:
szóval...HT*...
2015. aug. 26. 17:18
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én anno kézitáskát vittem, de nekem más volt a helyzet, mert mi mindig bent hagytuk a padban a cuccainkat, szóval sosem kellett cipekedni.

Emlékszem, a kilencedik az egy feloldozás volt nekem a sok általános iskolás gyökér után. Teljesen más embereket ismertem meg, nyilván pozitív értelemben. Általánosban rühelltem az osztályom, sok idióta összezárva, ennyi volt az egész. Képzelheted, mekkora meglepődés és hirtelen jött eufórikus boldogság volt a középiskolába lépni, normális emberek közé. Nagyon sok igaz barátság köttetett akkor, én szívesen visszamennék.

21L, egyetemista

2015. aug. 26. 19:10
 16/21 A kérdező kommentje:

náluk nem lehet a padban hagyni://

huhh,akkor remélem nekem is így lesz..és itt nem lesz kivételezés(vagy ,ha lesz is kevesebb)...mert sajnos ált.isk.-ban eléggé sok volt..illetve sok retadrált,bunkó személy..akik mindenki folott irányítani akarnak..mindegy xD

koszonom neked is utolsó!

2015. aug. 26. 19:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Heavy toolst szerintem nem erdemes venni. Harom olyan taskam volt,mind elszakadt egy ev mulva(hasznalhatatlan lett). Baratnoim hasonloan jartak.

En a retroban vettem egy valltaskat. Vannak olyan ismeroseim,akik ezen a szakon tanulnak evek ota,ok is ilyen tipusu taskaval jarnak.

2015. aug. 27. 08:28
 18/21 A kérdező kommentje:

hmm...nemtudom akkor..mert az egyik HV hátizsáknál nekem kiszakadt a cipzár..de a válltáskám tökeletes allapotban van:DD

korul nézek a Retroban is:))

köszi a választ:)

2015. aug. 27. 09:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem Heavy Tools van. Egyéves, én meg vagyok vele elégedve, egyelőre még jól bírja és nagyon csinoska is.
2015. aug. 27. 17:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Málhát vagy szimatszatyrot. Jól néznek ki, évtizedeken át bírják, nagy tárhely, ha a néphadsereg katonáinak jó volt, akkor jó lesz neked is.
2015. aug. 28. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!