Ti elengednétek a 18 éves lányotokat a barátaival Volt fesztiválra?
Figyelt kérdés
Említette, hogy jövő nyáron szeretne menni és, akkor már 18 éves lesz és a barátnőivel meg néhány sráccal akarna menni, de én eléggé nem tartóm ezt jó ötletnek, mivel még fiatal is hozzá meg lány is. A barátnői vele egy idősek, de a srácok meg 20 évesek és azt se nézem jó szemmel, hogy ilyen idős srácokkal barátkozik. Kíváncsi vagyok a többi szülő véleményére ebben.2015. aug. 25. 11:06
11/30 A kérdező kommentje:
Hogy mitől féltem? Hát egy fesztiválról beszélünk...mennyi veszély érheti egy 18 éves tini lányt?Rengeteg! Kitudja, hogy milyen alakokkal lenne tele a fesztivál meg lehet inna is és elveszhet a barátaitól vagy valaki elrabolja stb.
2015. aug. 25. 12:40
12/30 anonim válasza:
kérdező, akkor iskolába, tömegközlekedni, az utcára, buliba se engeded? Mert a buszon is kirabolhatják, ha hazafelé sétál elrabolhatják, megerőszakolhatják, buliban elkábíthatják, de ez megtörténhet akár egy kávézóban is. Ha ennyire burokban neveled, akkor vagy életképtelen lesz, vagy lázadni fog ellened, lelép és többet nem látod. 18 évesen azért már nem kislány.
13/30 anonim válasza:
Ha így neveled akkor komoly gondjai lesznek a későbbiekben.
14/30 anonim válasza:
voltam 18évesen volton, nem ittam magam halálra, nem vesztem el, semmi bajom nem volt.
nos ha úgy nevelted, hogy nem lehet bízni benne, az a te bajod. de ha akar úgyis megy
15/30 anonim válasza:
Jézusom.Soha ne legyen senki ilyen anya,mint a kérdező.Egyáltalán mi az,hogy "ti elengednétek?"Nem kell engedély egy felnőtt lánynak,oda megy,ahová akar.Ezt sürgősen verd ki a fejedből,mert rövid úton otthagy a p*csába és elköltözik.Jogosan!A 18 éves FELNŐTT!Érted?Nem tini.Tini 14-17 éves korig valaki.És a 20 èves srácok idősek hozzá?Atyaég!Az első párom 17 èvesen volt,és ő volt 25.7 évig jártunk.Valamit kezdj magaddal.Egy főzőtanfolyam,jóga,kocogj vagy tornázz,mert hamarosan elveszíted a lányodat ès az,hogy milyen szájízzel megy el,kizárólag rajtad múlik.
16/30 anonim válasza:
" Hát egy fesztiválról beszélünk...mennyi veszély érheti egy 18 éves tini lányt?Rengeteg! Kitudja, hogy milyen alakokkal lenne tele a fesztivál meg lehet inna is és elveszhet a barátaitól vagy valaki elrabolja stb. "
Ezzel a felfogással ki se lépj a házból , sőt egy gumiszobába éld le az egész életedet.
17/30 anonim válasza:
Mi baj van azzal ha esetleg iszik?
19/30 anonim válasza:
utolsó, olvasd el mégegyszer az első sort... jövőre akar menni.
20/30 A kérdező kommentje:
Mert, ha esetleg iszik, akkor még nagyobb veszélynek van kitéve.
2015. aug. 25. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!