Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, nincs semmi...

Mit csináljak, nincs semmi jövőképem?!

Figyelt kérdés

Idén fogok érettségizni és fogalmam sincs mi szeretnék lenni,még csak azt az egy választott tantárgyat sem tudom. Tehetségem szinte semmihez nincs. Nem érdekel semmi, legalábbis nem találtam még olyat ami lekötött volna.

Jegyeim is elég gyengék, kissé lusta is vagyok tanulni, de ha megtanulok vmit. 2 hét után teljesen elfelejtek mindent...történelemről mondjuk szó szerint nem tudok semmit.

Félek,h 10 év múlva m.o.-n éhen halok, nyugaton pedig biztos megunják már lassan a sok jött ment bevándorlót, szak/nyelvtudás nélkül.

Hogy találjam meg önmagam?

17/f

2015. aug. 16. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Élj a mának.
2015. aug. 16. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Beszélj róla a szüleiddel.
2015. aug. 16. 14:48
 3/4 anonim ***** válasza:
De én ezt nem értem. 17 év alatt nem találtál egy olyan dolgot se amit szeretsz? Volt egy idő mikor alig tudtam eldönteni,hogy mivel menjek továbbtanulni. Komolyan nem találtál egy dolgot se ami szeretnél lenni?
2015. aug. 16. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyi minden van ami közül választhatnál... nem muszáj a lerágott csont szakmákba el helyezkedni. Lehet mással is pénzt keresni,sőt úgy,hogy még élvezed is,szereted amit csinálsz.Nincs tehetséged semmihez.. ezt írod.Nem csak a tehetség a fontos. Van-e hobbyd? Szereted-e az állatokat? A természetet? Esetleg szeretnél-e embertársaidon segíteni,ápolni őket.. beteg gyerekekkel foglalkozni,természetet védeni, autót,kamionokat szerelni,házakat építeni,kertészetet tanulni,hivatásos katonaság... vagy a biológia irányába,földrajz,kutatás,csillagászat,kémia.. fényképészet... gazdálkodás,állat tenyésztés,esetleg egy lovas akadémia... én pl. szakács vagyok.Remek szakma,és jól lehet vele keresni.
2015. aug. 16. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!