Nincs jövőképem és nem tudok magammal mit kezdeni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szüleim unszolására jelentkeztem egyetemre, fel is vettek államilag támogatottra, de már utálom, tudom, hogy nem akarom elvégezni, a szakom sem érdekel egyáltalán, nem érzem jól magam a városban sem. Sokkal szívesebben tanulnék egy szakmát vagy dolgoznék, de a szüleim kb. megölnének, ha otthagynám az egyetemet, vagy ha megtenném, nem támogatnának semmiben. Nem tudom, mi lesz velem így és teljesen depressziós vagyok, már az öngyilkosságot fontolgatom, mert semmi, de tényleg semmi örömöm nincs az életemben. Persze, tudom, hogy ez az én hibám, de úgy érzem, hogy megrekedtem.2014. okt. 6. 00:36
1/7 anonim válasza:
Más örülne ha felvennék egyetemre(például én). Nézd a dolgok jó oldalát!Hidd el felnőttként meg majd visszavágysz az iskolapadba!
2/7 anonim válasza:
Abba hagyhatod.. De ha majd 80ert fogsz gürizni valami olyan meloban, ahol a főnököd a lábtörlőjének néz, akkor bánni fogod, h diploma hianyaban vajmi keves az eselyed normalis melora
3/7 anonim válasza:
En azt javaslom, szoritsd ossze a fogad, csinald vegig akarmilyen nehez is most, mert akkor utana egy eleten at diplomas leszel, es nem arkot fogsz turni minimalert... Perze ez még nem garancia erre sem, de mérföldekkel jobb az eselyed diplomaval, mint anelkul
4/7 anonim válasza:
tudnál valami olyan szakot, ami érdekel? egyetértek a többiekkel, de ha utálod, amit csinálsz, akkor tényleg nincs értelme, előbb-utóbb úgyis ott fogod hagyni. jobb az első pár hónap után, mint két évet elb.aszni feleslegesen. de egyetem mellett is tudsz dolgozni vagy valami okj-s sulit megcsinálni, ha nagyon szeretnéd.
5/7 anonim válasza:
Gondolj arra hogy aláírtad a hallgatói szerződést, akkor már be kell fejezned.
6/7 anonim válasza:
#2 diplomájával is árkot fog túrni, ha utálja a szakod ét 2essle bukdácsolja végig.
7/7 anonim válasza:
Milyen szak, és milyen szakmát tanulnál szívesebben? Van az egyetem mellett szabadidőd szakmát tanulni? Okj-t csinálhatod egyetem mellett is azthiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!