Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért irigyek rám az emberek?...

Miért irigyek rám az emberek? Nincs miért

Figyelt kérdés
15 éves leszek pár hónap múlva és elég irigyek rám az emberek. Csak annyit látnak hogy mosolygok, táborokba megyek (ahova nem akárki mehet), ide megyek oda megyek, boldog vagyok stb.. Csak a valóságot nem tudják. Hogy én mennyit szenvedtem, mennyit tűrtem, mekkora akaratom volt. Nem azt akarom hogy sajnáljanak mert nem leszek jobban tőle hanem hogy megértsék nem egy elkényeztetett r.bi vagyok. Mit tehetnék?
2015. júl. 5. 09:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Talán mert fennhordod az orrod?
2015. júl. 5. 09:43
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem nem hordom fenn az orrom. Ők kérdezik én meg válaszolok pl. mit tervezek nyárra? erre mondom hogy táborok és akkor milyen tábor? hova mész? stb..
2015. júl. 5. 09:51
 3/17 anonim ***** válasza:
95%

Ez olyan dolog, h vki bejelenti h terhes, nagyon örülök meg irigykedek de nem rá hanem az állapotára. Nálad is szerintem ez a helyzet nem rád irigyek, hanem arra h mennyi "kalandod" lesz a nyáron. Végképp nem arra h te milyen vagy. Kicsit többet látsz bele mint kellene.

15 évesen meg azért valljuk be nem olyan sok mindent élhettél meg. 10-15 akár 20 év múlva mennyit fogsz ezen nevetni. Elhiszem h amik most vannak veled "gondok" azok tűnnek a legrosszabbnak. Hidd el hátra van még a java. :)

2015. júl. 5. 10:52
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem hiszem, h irigyek rád, lehet, csak te látod bele, vagy csak szeretnéd h irigyek legyenek rád és már mindenbe belelátod. Pár tábor tényleg nem az a dolog, amitől mindenki belebetegszik az irigységbe.
2015. júl. 5. 11:32
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Meg mikor eleve ilyeneket írsz a kérdés leírásába, hogy "ahova nem akárki mehet" meg "hogy én mennyit szenvedtem, mennyit tűrtem, mekkora akaratom volt" akkor erősen felmerül bennem a kérdés hogy a baj lehet nem az emberekben leledzik hanem benned.
2015. júl. 5. 11:44
 6/17 A kérdező kommentje:
Amit irtam hogy mennyit szenvedtem az egyenlő azzal hogy rákos voltam. A tábor meg a Bátor Tábor.
2015. júl. 5. 11:53
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
Igen hallottam már róla. Akkor végképp nem értem mi az irigykedés alapja, ha azok az emberek tudják hogy ez milyen tábor és milyen gyerekek mennek oda.
2015. júl. 5. 11:58
 8/17 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom, miből szűröd le, hogy irigyek. Az könnyen elképzelhető, hogy az emberek egy részének fogalma sincs arról, hogy mi az a Bátor Tábor, s csak azt veszik le a mondandódból, hogy neked eseménydús, programdús nyarad lesz, amit anyagilag nem mindenki engedhet meg magának.

Nem kell úgy járkálnod, hogy a homlokodra legyen írva, milyen életed van/volt, mert senkinek semmi köze hozzá. Ahogy ahhoz sincs semmi közük, hogy Te mivel töltöd a nyarad, hova mész, mitől vagy boldog. Ha valaki irigy vagy rosszindulatú, hát legyen, de az téged ne foglalkoztasson. Ha el akarod kerülni ezt, mellékesen megemlítheted, hogy a tábor beteg gyerekeknek van, ennél többet meg nem kell fűvel-fával megosztani - innentől mindenki vonja le a helyes konzekvenciát maga.

Viszont azt Te is megértheted, hogy a válaszok egy része azért rosszindulatú, mert a kérdésedhez fűzött leírásodból önmagában nem derül ki az igazság. Elég sok 15 éves van, akik korszakalkotó szenvedésként élik meg azt is, ha anyu-apu nem engedi el őket minden hétvégén bulizni. Így bocsásd meg, ha ebből a pár sorból hétköznapi nyafogós, beképzelt tininek tűntél néhányaknak.

2015. júl. 5. 13:21
 9/17 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó.A Bátor Tábor daganatos illetve krónikus beteg gyermekeknek szervez ingyenes élményekkel teli táborokat.
2015. júl. 5. 14:06
 10/17 anonim ***** válasza:
97%

@14:06

Ezt mi tudjuk, de akik a kérdezőre irigykednek, azok nem feltétlenül...

2015. júl. 5. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!