Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért irigyek rám az emberek?...

Miért irigyek rám az emberek? Nincs miért

Figyelt kérdés
15 éves leszek pár hónap múlva és elég irigyek rám az emberek. Csak annyit látnak hogy mosolygok, táborokba megyek (ahova nem akárki mehet), ide megyek oda megyek, boldog vagyok stb.. Csak a valóságot nem tudják. Hogy én mennyit szenvedtem, mennyit tűrtem, mekkora akaratom volt. Nem azt akarom hogy sajnáljanak mert nem leszek jobban tőle hanem hogy megértsék nem egy elkényeztetett r.bi vagyok. Mit tehetnék?
2015. júl. 5. 09:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Tisztában vagyok vele. Ezért fogalmaztam úgy, ahogy. A véleményem azokra vonatkozik, akik, vélhetően ismeretlenül, megítélik két szóból a Kérdezőt, minden különösebb információ nélkül, mikor megemlíti, hogy táborozni megy.

"...neked eseménydús, programdús nyarad lesz, amit anyagilag nem mindenki engedhet meg magának."

Bármilyen szervezett nyári programról a legtöbb ember elsőre úgyis arra gondol, hogy "biztos nagyon sokba kerül". Sok olyannal találkoztam Magyarországon, akik még a gondolatát is elutasítják, hogy ők bármiféle hobbit űzzenek, vagy programot szervezzenek maguknak, mert az első, ami eszükbe jut, hogy ezt csak rengeteg pénzért lehet megtenni, holott ez nem minden esetben igaz. De nem sokan veszik a fáradságot, hogy utánanézzenek.

Nyilván, a Kérdező nem úgy kezdi általában a beszámolóját, hogy "ingyenes táborokba megyek" - de ebben az esetben is előítéletekre számíthatna.

#8 voltam.

2015. júl. 5. 14:39
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Ne aggódj ezek szokásos tini problémák
2015. júl. 5. 17:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik barátnőm két éve önkéntes alapon animátor a bátor táborban. Sok a remek program, és nagyon szép dolog amit csinálnak, de nem hiszem, hogy irigyel ezért valaki. Egy átlag tininek nem hiszem, hogy ez a szórakozás netovábbja, szerintem azt sem tudják, mi ez.
2015. júl. 6. 18:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet:

Hogy kedvességből mondják, hogy de jó neked...

Hogy azért mondják, hogy de jó neked, mert tudják, mi volt régebben és veled örülnek...

Hogy már nem látszik rajtuk a sajnálat, amihez eddig szokva lehettél...

Merj örülni, nincs mindennek mélyreható magyarázata, amit egy futó kérdés re kapott válaszra mukkant valaki.

Örülj, hogy van minek örülni! Jó táborozást!

2015. júl. 7. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

:DDDDDDD

Hú de komoly életút

2015. júl. 8. 11:55
 16/17 anonim ***** válasza:

13-14 válaszában sok igazság van.

Szerintem nem irigyek.

Tesómat is rákkal kezelték, soha nem voltam a kapott tábori programokra irigy. Én ilyen programokon kisiskolásként vettem részt. Ő akkor nem tudott menni mert kórházban volt. Élmények szempontjából le van maradva.

És az is lehet, hogy valóban hozzászoktál ahhoz, hogy az emberek kesztyűs kézzel bánnak veled mert beteg voltál. Ez nem lesz mindig így és ez így természetes.

2015. júl. 9. 11:40
 17/17 anonim válasza:
Szia! Én is voltam mar a Bátor Táborba. Tudom,hogy min kell keresztül menni azért,hogy elmehess oda. Igaz én nem rákos vagyok hanem reomás és aki az ilyen emberre irigy,az nem tudja értékelni az életet. Szerintem ez a minimum hogy elmehetsz a táborba,ha mar beteg vagy! Nem is tudják,hogy mire irigykednek!Legjobb tanácsként azt mondhatom,hogy mesélj nékik többet a táborról és próbáld meg nékik elmondani,hogy ez a tábor azért van hogy felépülj,hogy te is ugyan úgy érezhesd magad mint a többi ember! Hisz a tábornak ez a célja,és aki ezt megérti azzal foglalkozz,mert hidd el utána nem fog irigykedni de sajnálni sem,csak talán egy minimálisan ahogy azt kell! Ne törődj az utálóiddal,hiszen te semmi rosszat nem tettél! 😉
2015. aug. 18. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!