Miért ennyire negatívak és irigyek az emberek?
Ne vedd fel, hogy masok it mondanakk! HA VAEGRE BOLDOG VAGY, NE HAGYD, HOGY VALAMI BUTA/IRIGY EMBEREK EZT ELTUDJAK RONTANI!!!!!!!!
Add onmagad!Ha tenyleg megbizol benne, ne szomorkodj es ragodj az eletnek ilyen aprosagain!
szia!
nekem a baratom nemet. Ahogy ismerem az embereket, azert se meselek magamrol/maugnkrol sok mindent, csak a nagyon szuk csaladi kornek, mert akkor jonnek a kombinaciok, a kibeszelesek a keresztbe tevesek a hatam mogott. ezt mindig is ruheltem, ha valaki "ismert".. vagyis azt hitte :) mindegy, jol teszed hogy csak annyit mondasz amennyit kerdeznek, aztan az mar az o lelki szegenyseguk hogy nem hisznek egy ilyan kapcsolatban... ugyis a rosszat fogjak benne keresni. inkabb annak orulnenek hogy nem vagy derulato szorongos, depresszios.
ne torodj veluk, a te boldogsagodrol van szo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!