Számotokra mit jelent az a kijelentés hogy "A magyarok irigyek. "?
Figyelt kérdés
Egy iskolai feladathoz kell, szeretnék minél több véleményt összegyűjteni, írjátok le ami eszetekbe jut erről. :)2014. szept. 29. 14:01
1/5 anonim válasza:
Azt, hogyha valaki az életben elér valamit, akkor a többi ember nem együtt örül vele, hanem irigykednek. Persze ez az egész általánosítás, nem minden ember ilyen.:)
2/5 anonim válasza:
Nekem az jut eszembe, hogy a magyarok NEM irigyek hanem VANNAK magyarok akik irigyek. Az általánosítás baromság még ha iskolai feladatról van szó akkor is :P
3/5 anonim válasza:
Az első jót mondott, de a valóság az, hogy a buta emberek irigyek és a magyarok között rengeteg buta, egyszerű ember van átlagban.
5/5 anonim válasza:
Azt hogy az átlag magyar ember fogához ver 1 garast is... Tapasztalatom ez volt bnőméknél is hiába dolgozott mindenki volt pénz de olyan irigyek voltak szülei hogy szégyen... Bár exem is csak megjátszotta hogy nem... Sajna ez van persze van kivétel de ritka egyre ritkább általában azért a jobbmodú emberek nem anyira irigyek talán én nemt tudom sosem voltam irigy persze idegenek nem adok semit de aki tényleg barát vagy ismerős stb akár rokon akk annak örömmel adok veszek stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!