Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg fiatal vagyok még ehhez?

Tényleg fiatal vagyok még ehhez?

Figyelt kérdés
Hamarosan 17 éves leszek, 11.-es. Anyámtol folyton azt hallgatom, hogy minek nekem pasi. Ha valaki megkérdezi, hogy van e baratom, mindig rávágja, hogy "minek neki, még csak 16 éves". Lehet igaza van, hogy ne kössem le magam korán, de néha jó lenne, ha valaki lenne mellettem, valaki szeretne, akiben megbizhatnék. Volt már barátom, de nem volt valami jó kapcsolat. Nem értem a logikáját,mert amúgy meg minden buliba elenged, és szinte bárhova elmehetek.Én már nem érzem magam kislánynak. Vagy tényleg fiatal vagyok egy kapcsolathoz?
2015. aug. 13. 12:40
1 2
 11/11 anonim válasza:
most full komolyan, azt gondolod, hogy ezt majd valaki itt elmondja, azok alapján amiket te itt leírtál, én fiú vagyok, 13 éves az első barátnőm 7 éves koromban lett offos, hogy fiatal voltam-e ehhez? nemtudom, szerintem jókor kezdtem :)
2016. jan. 22. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!