Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak hozzá ehhez a szituhoz? Tényleg túl fiatal a barátnőm a szexhez?
A barátnőm 15 éves (2 hónap múlva lesz 16), én 19 éves vagyok, fél éve vagyunk együtt, és kb. 2 hónapja folytatunk szexuális életet is, mert szeretjük egymást és így döntöttünk, hogy boldoggá tesszük egymást ilyen módon is. Ezzel a barátnőm anyukája tisztában van, nem tiltja, mert tudja, hogy ez természetes és ha valaki szerelmes, akkor kívánja a másikat ilyen módon is, csak arra kért minket, hogy legyünk óvatosak. Tehát tök megértő.
Viszont, az én anyukám teljesen más felfogású. Szerinte a barátnőm még nagyon gyerek, stb. Most megyünk együtt nyaralni 3 napra, a Balatonra. Anyám állandóan figyelmeztet, hogy ne tegyek semmi olyat, amit ő nem szeretne, meg nem szeretné megtudni, hogy "perverzkedünk"... tehát szerinte a szex nem az ő korának való, stb. Emiatt pedig nem tudok vele erről a dologról beszélni, és zavar. Zavar, hogy a barátnőm anyukája jobban megérti. Mit tegyek? hogyan beszélgessek komolyabb dolgokról anyámmal, ha ilyen "régimódibb" a felfogása? Illetve szerintetek jogosan gondolja így anyukám?
Kicsit furán fogalmaztam :D
tehát a barátnőmmel ketten megyünk nyaralni, és anyám arra figyelmeztet, hogy a barátnőmmel ne tegyek semmi olyat, amit nem szeretne, és anyukám nem akarja, hogy "perverzkedjek" a barátnőmmel.
Fura, általában a lányos anyák féltik jobban a lányukat, mivel ha baj lesz, övé a felelősség.
Én 19 évesen kezdtem a nemi életet. És igen, szerintem is fiatal még hozzá a barátnőd. Ha én lennék az anyja, bezárnám a kisszobába. Le kéne érettségizni előbb legalább.
Ha teherbe ejted, kivágják a suliból, és 8 általánossal ma már takarítani sem veszik fel.
Na meg egy ennyi idős gyereknek még inkább tanulnia kéne, nem fiúzni. Továbbtanulás nem is érdekli?
Érettek vagytok a szexhez, úgy érzed? Na és akkor mit teszel,ha holnap eléd áll, hogy terhes? Vállalod a következményeket? Nyilván védekeztek, de ha valaki szexel, ott ez mindig előfordulhat, balesetek lehetnek.
Persze, tudom, az abortusz csak 35 e ft.
Több olyan ismerősöm is van, aki 40 évesen kínlódik a lombikbébi programmal, mert tizenévesen az abortusz mellett döntött.
Tudom, hogy kicsit szélsőséges ez a példa, de szerintem 15 évesen tényleg nagyon gyerek még valaki a szexhez.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!