Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nézik le a "páwa" hajú...

Miért nézik le a "páwa" hajú fiatalokat?

Figyelt kérdés

Sok helyről hallottam már vissza, hogy "húú páwa, vagány gyerek"

Egyszerűen lenézik, mert "hogy nézel ki/ Vagánykodsz a semmire"

Én úgy vagyok vele, hogy miért is ne lehetne vagány ha elért valamit.

Például, olyanok szólják le ezeket, akiknek megvan az érettségi és cső. Mármint... Huhh de nehéz elmondani.

Ha egy gyereknek "páwás" a haja, de például többet ért el, mint az aki leszólja, akkor miért szól bele? Teszem azt az illetőnek van német-angol középfokú nyelvvizsgája, rendszeresen sportol, meg nemsokára elvégzi a középiskolát is. Ennek ellenére, sokszor olyanok szólják le őket, akik semmilyen idegen nyelvet nem beszélnek, és fingjuk sincs az őket körül vevő informatikai dolgok működéséről. Nem azt mondom, hogy mindenkinek tudni kell mindent, de azért 1-1 alapdolgot illene tudni.

Én úgy vagyok vele, hogy valakinek akkor legyen/lehet kicsit vagányabb a stílusa, ha van is mögötte a tartalom. Ilyen pl egy nyelvvizsga, vagy bármi egyéb fajta vizsga.

Remélem sikerült elmondani. Nektek mi a véleményetek erről?

2015. aug. 12. 22:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Mert feltekenyek rajuk az emberek..:) En nem tartom magam annak, mivel a stilusom nem olyan.Maga a hajam lehet hogy olyan de ettol nem leszek kevesebb.;) valaki felhozta a kilokat.Hat en 6eve jarok kuzdosportra,sziven hordok szuk trikokat meg gatyakat mert VAN mire.Akik meg beszolnak altalaba elettelen senkik.:D 13masnak van foleg igaza.Az ilyen mint az utolso meg egy viccxd azthiszi a konditol olyan eros lesz,es jobb masnal.No comment...
2015. aug. 15. 09:12
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
És mire is féltékenyek rájuk az emberek? Mijük van ami másnak kellene? :)
2015. aug. 15. 10:34
 23/29 anonim ***** válasza:
0%
Jo nojuk.:'D jo,ezek felszines kapcsolatok de tizen valahany eveseknek ez pont eleg.:D az idosebb korosztalyrol nem tudok nyilatkozni.
2015. aug. 15. 10:42
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Jó nőjük? Egy kikent-kifent kislány az már jó nő?
2015. aug. 15. 10:48
 25/29 anonim ***** válasza:
Én tudnék pár jó csajt mutatni, akik szerintem szebbek a party rib ancoknál, és még a páwáktól is undorodnak :D
2015. aug. 15. 11:27
 26/29 anonim ***** válasza:

[link]

Aki ilyen hajat csináltat magának, és meg van győződve róla hogy ő ízléses ember, arra mit lehet mondani?

2015. aug. 15. 14:00
 27/29 anonim ***** válasza:
22%
Tudtam hogy le leszek pontozva,de itt mindig le van pontozva az az ember aki kimondja az igazsagot.;) Egy utolso dolog es tobbet nem szolok ide tobbet.Szerintetek kik szidjak a tizenevesek koreben a pawa sracokat? Azok a fiuk akik sikertelenek a noknel es irigykednek rajuk. Akik otthon ulnek es nincs eletuk.Lanyok kozul meg igazabol ha a srac igenyes es nem esik at a lo tuloldalara,akkor szinte barmelyik lanyt megkaphatja es ez igy van! Az utolsonak pedig! Ez a haj mar szerintem is tulzas,nekem kozel sem ilyen peldaul.Sot
2015. aug. 15. 18:21
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem sikertelen tinifiú vagyok, hanem diplomás, 2 nyelvvizsgás, saját vagyonnal rendelkező nő, szóval ezek szerint jogom van leszólni a páwa fiúkat?

Hát meg is teszem.

Szóval egyrészt, egy nyelvvizsga vagy egy középiskola elvégzése szerintem a mai világban már semmi, erre nem kell arcoskodni, meg vagánykodni.

Esetleg egy diploma, egy saját erővel talált munkahely, saját magad által megkeresett pénz, nem amit anyu apu ad talán már egy fokkal többet ér, mint amik szerinted érnek valamit. De normális ember ilyenekre sem vagánykodik.

És engem kifejezetten zavar, mikor felszállok pl a metróra, és a kb női ruhába öltözött fiú(?)k vesznek körbe, nagy lazás ülnek, mert ők a fas*acsávók, azt hiszik övék a világ, de az orruk elé sem látnak.

Aki fiatalon ilyen, sajnos idős korára sem lesz belőle férfi, csak valami nem is tudom mi.

Ezek férfi:

[link]

[link]

Ezek meg nem is tudom mik:

[link]

Aki engedi a gyerekének ezt a stílust érvényesülni....háát nem is tudom, mit mondjak rá. Nem mondok inkább semmit.

2015. aug. 15. 19:44
 29/29 anonim ***** válasza:
27-es EGY KEZEMEN meg tudom számolni hány lány ismerősömnek jön be az ilyen stílus, akinek csak az a fontos hogy elég magasan áll-e a haja és eléggé feszül-e a naci, annak a "bármelyik csaj" a pénzéhes kis ribiket jelenti általában mert rendes nő ennek a közelébe se megy.
2015. aug. 15. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!