Miért nézik le a "páwa" hajú fiatalokat?
Sok helyről hallottam már vissza, hogy "húú páwa, vagány gyerek"
Egyszerűen lenézik, mert "hogy nézel ki/ Vagánykodsz a semmire"
Én úgy vagyok vele, hogy miért is ne lehetne vagány ha elért valamit.
Például, olyanok szólják le ezeket, akiknek megvan az érettségi és cső. Mármint... Huhh de nehéz elmondani.
Ha egy gyereknek "páwás" a haja, de például többet ért el, mint az aki leszólja, akkor miért szól bele? Teszem azt az illetőnek van német-angol középfokú nyelvvizsgája, rendszeresen sportol, meg nemsokára elvégzi a középiskolát is. Ennek ellenére, sokszor olyanok szólják le őket, akik semmilyen idegen nyelvet nem beszélnek, és fingjuk sincs az őket körül vevő informatikai dolgok működéséről. Nem azt mondom, hogy mindenkinek tudni kell mindent, de azért 1-1 alapdolgot illene tudni.
Én úgy vagyok vele, hogy valakinek akkor legyen/lehet kicsit vagányabb a stílusa, ha van is mögötte a tartalom. Ilyen pl egy nyelvvizsga, vagy bármi egyéb fajta vizsga.
Remélem sikerült elmondani. Nektek mi a véleményetek erről?
Én már kinőttem ebből a korszakból, és így azt mondom, hogy általában nem kellene a tizenéveseknek arcoskodni, mert azt, hogy valaki elvégzi a középiskolát, nem egy hatalmas siker. Ez lenne az alap, meg hogy beszéljen valamilyen szinten egy nyelvet. Tiniként ez a dolga, nem az, hogy a tükör előtt álljon egész nap és égnek állítsa a haját.
Azzal, hogy van egy középfokúja és tudja nyomkodni a telefonját, még semmit nem tett le az asztalra. Erről majd később lehet beszélgetni, ha megáll a saját lábán az életben.
Szerintem aki ilyen hajat hord, az önként vállalja, hogy beszólnak neki, mert más.
Csak a párkapcsolatban és az ismerkedésben szerencsétlen, és önmagukat sajnáltató emberek nézik le őket. Nyilvánvalóan azért, mert míg a páwa fiatalok sikeresek az ismerkedésben, addig őket csak a barátzónába teszik, vagy még oda sem. Tehát irigyek rájuk.
Én nem vagyok páwa, de égvilágon semmi bajom nincs velük, mindenki azt csinál, amit akar.
szerintem meg rohadtul jol néz ki.
már nagyon gagyi a simán lenyírt haj.
nekem nagyon bejön a páwa haj
Nekem van középfokú angol vizsgám és érettségim is, akkor csak azokat van jogom fikázni akiknek nincs? Szerinted valakinek aki egyetemet végzett több joga van mondjuk azt mondani rám hogy egy szakadt k***a vagyok mint egy 15 évesnek? Nem, mert egyiknek sincs.
Mondjuk ez kicsit hipokrit mert én nem szeretem az ilyen stílust, szerintem nagyon magamutogató. DE nem a tanulmányi eredményeit vagy mitommén mit szólok le, szimplán azért mert úgy öltözik mint egy lány és idiótán néz ki a haja.
hagyjad má a páwákat meg a vagánykodást...
nem egy ilyen kis 40 kilós nyomorék tette nekem az arcát.. aztán mikor megindultam fele (180 centi, 80 kilósan, 4 év kondi) már azt se tudta merre fusson...
mitől vagány az ha van nyelvvizsgája valakinek, ezt mondd már el nekem amúgy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!