Miért nézik le a "páwa" hajú fiatalokat?
Sok helyről hallottam már vissza, hogy "húú páwa, vagány gyerek"
Egyszerűen lenézik, mert "hogy nézel ki/ Vagánykodsz a semmire"
Én úgy vagyok vele, hogy miért is ne lehetne vagány ha elért valamit.
Például, olyanok szólják le ezeket, akiknek megvan az érettségi és cső. Mármint... Huhh de nehéz elmondani.
Ha egy gyereknek "páwás" a haja, de például többet ért el, mint az aki leszólja, akkor miért szól bele? Teszem azt az illetőnek van német-angol középfokú nyelvvizsgája, rendszeresen sportol, meg nemsokára elvégzi a középiskolát is. Ennek ellenére, sokszor olyanok szólják le őket, akik semmilyen idegen nyelvet nem beszélnek, és fingjuk sincs az őket körül vevő informatikai dolgok működéséről. Nem azt mondom, hogy mindenkinek tudni kell mindent, de azért 1-1 alapdolgot illene tudni.
Én úgy vagyok vele, hogy valakinek akkor legyen/lehet kicsit vagányabb a stílusa, ha van is mögötte a tartalom. Ilyen pl egy nyelvvizsga, vagy bármi egyéb fajta vizsga.
Remélem sikerült elmondani. Nektek mi a véleményetek erről?
mert nem férfias
a nőknek meg férfi kell
Én sem szeretem az ecsethajú "páwákat" akik úgy feszengenek az utcán is hogy nincs mire, játsszák a kemény legényt és olyan vékonyak mint a bot, a kezük olyan vékony mint egy 5 évesé, a hajuk vége pedig karcolja az ég alját. Mellesleg majdnem ugyanazzal a hajvágással normális frizurát is összelehet hozni. Van különbség közte: [link] és közte: [link] Nekem is olyan hajam van mint a 2. képen.
Én ezt a "páwa" stílust nem vagánynak érzem, szerintem nagyon gáz, a fennt leírtak miatt, és nem csak a megjelenés miatt hanem a viselkedés miatt is, ez az én véleményem. Ui: Én is most írtam meg a középfokú nyelvvizsgát, remélem sikerült :)
"meg nemsokára elvégzi a középiskolát is"
A helyesírásodat elnézve én ebben nem lennék olyan biztos. Pedig az is alap_dolog (külön írjuk ugyebár) lenne...
1.:Szánalmasan néz ki.
2.:Nem férfias, és lévén a történelem ismétli önmagát férfiakra van szükségünk, nem kisfiúkra.
3.:Valahogy nem szimpatikus az a hímnemű ember, aki a külsejével többet töl, mint én(heti 5 perc a hajvágás, és háromnegyedóra-óra a bakancs fényezése).
És végül egy kérdés: van angol B2 komplex, egynyelvű vizsgám, fizikából, matekból és kémiából évfolyamelső lettem, mindemellett még sportolok is, akkor én már elértem valamit, lenézhetem így a páwákat?
mert nagy az arcuk ,mint neked.
plusz bénán néz ki,de az a saját dolga.
általában az ilyen "nagyon stílusos" ,futószalagon gyártott (iphone a kézben ,airmax ,ecsethaj ,csak bershkából meg pull&bearből öltözködés,csőgatya) kisfiúk szoktak akkora arccal lenni ,hogy az ember legszívesebben lekeverne nekik egyet.
Szerintem sem vagány, hanem szánalmas és vicces. Mint az a fej tetejére ejtett sapka. Azt hiszik, menő, de közben meg röhejes.
Semmi férfias nincs az ilyen "páwákban". Sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!