Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nézik le a "fiús"lányok...

Miért nézik le a "fiús"lányok a "lányos"lányokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintem a kérdés érthető. Azt még hozzátenném, hogy én ezt tapasztalom és akinek nem inge.... Ja és nem a cicababákra gondolok hanem a teljesen normál viselkedésű lányos lányokra.

2012. ápr. 11. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Tapasztalataim szerint nem nézik le őket. Úgy vettem észre, hogy csak a tényleg nyafka lányok vannak lesajnálva. Pl. múltkor a fiam a játszótéren egy kislánynak a szemébe húzta a sapkáját, mire az fél órát üvöltött. Apuka meg nekemjött, hogy bántották a lányát. Szóval szegény kislány, valószínűleg nem véletlenül lett ilyen,.
2012. ápr. 11. 17:12
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Szóval az ilyenek engem is kiakasztanak.
2012. ápr. 11. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg a szituáció pont fordított:D
2012. ápr. 11. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg kölcsönös. Ha normális mértékben ilyen az egyik, olyan a másik, akkor nincs ez. Ez viszont relatív.
2012. ápr. 11. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem azért szoktak kritizálni , mert fiús lány vagyok... nem túl sok lány haverom van . Ezért elkönyvelnek k_vának, teljesen mindegy mit csinálok...
2012. ápr. 11. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy én is úgy vettem észre hogy fordítva van...
2012. ápr. 12. 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

Én meg mivel fiú barátaim vannak, elkönyveltem leszbikusnak :|

wtf?

2012. ápr. 12. 17:14
 8/10 mus musculus ***** válasza:
88%
Ez roppant érdekes, ugyanis én szintén az elsőként említettek táborát népesítem és én kapom meg napi rendszerességgel a leszbi, transzszex, ocsmány, lúzer és hasonlóan kedves jelzők mindegyikét, nem a lányosabbak, mitöbb ők járnak az élen az ilyesforma buzerálásban, innentől kezdve nem értem, miről beszélünk.
2012. ápr. 13. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
nem olvastam az eddigi hozzászólásokat de szerintem egy lány legyen lány egy fiú meg fiú. Van egy fia meg egy lányom szerencsere egyiknek sincs ilyen gondja. De biztos ghogy nemhagynám szó nélkül ha a lányom fiús lenne a fiam meg lányos.
2012. ápr. 14. 14:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit értesz fiús lánynak.

Azt , hogy fiús cuccokban jár és fiúként viselkedik vagy azt aki fiúkkal barátkozik?

Én régebben fiús cuccokban jártam és fiúként viselkedtem(nem vagyok leszbikus), csak lány barátaim voltak. A fiúk utáltak.xdd

Rájöttem , hogy ez nem jó szóval pár éve átváltottam a lányosabb öltözködésre és a lányos viselkedésre.

Szerintem nem nézik le a fiús lányok a lányos lányokat... mint ahogy leírtam nekem amikor fiús lány voltam akkor csak lányos lány barátaim voltak. :))

2012. ápr. 15. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!