Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák, lányok! Ez nálatok...

Anyukák, lányok! Ez nálatok is így van? 15/l

Figyelt kérdés
Most,hogy szünet van,hívnak a barátaim egy csomó helyre. De anyukám nem enged el sehova,merthogy ő dolgozik egésznap,és alig van ideje a házimunkára,csináljam meg én,meg vigyázzak a tesómra. Egész júliusban egyetlenegyszer találkoztam a legjobb barátnőmmel,mert megkérdezem,hogy "Anya,atmehetek xy-hoz?" Erre a válasz nem,megkérdezem miért nem,erre azt mondja,hogy azért tenni is kéne valamit,mert ő naponta ezt csinálja,mos,takarít,és amit én csinálok,az semmi. Szóval jóformán az egész nyaram itthon töltöm,mert nem enged el sehova. Anyukák,ti is ilyenek vagytok a lányotokkal? Hogyan érhetném el,hogy elengedjen?

2015. aug. 11. 11:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hát de ezt nem is értemolyan nincs,hogy 15 évesen egész nyáron nem mehetsz sehová. nem is bulizni,hanem még barátnőhőz se :s ez már túlzás,még ha iskolaidő lenne,és hétköznap este nem engedne,de ez így elég gáz :s

5

2015. aug. 12. 16:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Hétköznap este is el kéne engednie.
2015. aug. 12. 23:54
 13/16 anonim ***** válasza:
a szigorubbak akkor nem szoktak,nekem se szerették ha akkor csámborgok,de most még azt se mondhatjuk mert nincs iskola
2015. aug. 13. 08:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Iskola mellett is szükség van kikapcsolódásra.
2015. aug. 13. 13:13
 15/16 anonim ***** válasza:
"merthogy ő dolgozik egésznap,és alig van ideje a házimunkára,csináljam meg én" "hogy azért tenni is kéne valamit,mert ő naponta ezt csinálja,mos,takarít,és amit én csinálok,az semmi." Én nem mondom hogy anyád egy hipokrit állat csak.... ja de.
2015. aug. 13. 15:52
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! :)

Hetes: Nem hinném,hogy lenne rá bármi oka,hogy ne bízzon bennem,nem járok bulizni se,meg semmi ilyen helyre,max. barátnőkhöz,már ha elenged...

Nyolcas: Apukám szintén dolgozik,sokszor késő este ér haza.

Tízes: Köszönöm,ezt kipróbálom minél hamarabb! :)

2015. aug. 13. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!