Matektanárom szekál, mit tegyek? (bővebben lent)
Mindig gúnyol azzal hogy sokat vagyok beteg, ordibál mindenkivel, nagy elvárású.
Azzal gúnyol hogy: fáj a hajam meg a lábkörmöm.
Már matekos napokon sírógörcsök kerülgetnek.
Senki ne jöjjön azzal hogy lányos fiú, meg hogy kis 12éves p..cs mit dumálgat, mert komoly a helyzet.
12/F
Nos hát akkor nem csak nekem vannak ilyen problémáim a MATEKTANÁROMMAL :S:S
Én is nagyon sokat vagyok beteg. gyenge az immunrendszerem sajnos :( (több kivizsgáláson voltam eddig meg már egész kiskorom óta folyamatos kontrollokra kell visszajárnunk, de hállistennek' májusban lesz egy éve, hogy nem kell a kórházat járnunk :-) és ennek nagyon örülünk!!) no de nem is ez a lényeg :D jól eltértem a témától :P
szóval a matektanár... na igen. Nekem speciel egyáltalán nem szimpatikus a matektanárom :S sőt :D egyenesen utálom. Mindenkinek beszólogat meg nem tudom mit gondol magáról... Nagyon nagyra van magával mindenesetre... csak nem tudom mire :P :D
Úgy döntöttem, (csúnya szóval..) hogy leszarom és kész :-)
Ne érdekel.... nem foglalkozom vele, és leszek olyan bátor, hogy visszaszóljak neki (ami természetesen nem helyes, mert egy szaktanári figyelmeztetéssel búcsúzik) de akkor is... legalább finoman! :-)
Már csak, hogy észre vegye magát! :-)
Amúgy meg nem kell vele foglalkozni. Nem tudok mit mondani! Az ilyen hülyék nem változnak.
(az előbbi vagyok.. ) és igen nálunk is nagy elvárású!!
Mindig azzal piszkál, hogy mi vagyunk a tehetséggondozó osztály, nekünk ez tudni KELL!!
Szánalmas... -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!