Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Matektanárom szekál, mit...

Matektanárom szekál, mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Mindig gúnyol azzal hogy sokat vagyok beteg, ordibál mindenkivel, nagy elvárású.

Azzal gúnyol hogy: fáj a hajam meg a lábkörmöm.

Már matekos napokon sírógörcsök kerülgetnek.

Senki ne jöjjön azzal hogy lányos fiú, meg hogy kis 12éves p..cs mit dumálgat, mert komoly a helyzet.

12/F

2010. márc. 8. 19:02
1 2
 11/14 anonim válasza:

Nos hát akkor nem csak nekem vannak ilyen problémáim a MATEKTANÁROMMAL :S:S

Én is nagyon sokat vagyok beteg. gyenge az immunrendszerem sajnos :( (több kivizsgáláson voltam eddig meg már egész kiskorom óta folyamatos kontrollokra kell visszajárnunk, de hállistennek' májusban lesz egy éve, hogy nem kell a kórházat járnunk :-) és ennek nagyon örülünk!!) no de nem is ez a lényeg :D jól eltértem a témától :P

szóval a matektanár... na igen. Nekem speciel egyáltalán nem szimpatikus a matektanárom :S sőt :D egyenesen utálom. Mindenkinek beszólogat meg nem tudom mit gondol magáról... Nagyon nagyra van magával mindenesetre... csak nem tudom mire :P :D

Úgy döntöttem, (csúnya szóval..) hogy leszarom és kész :-)

Ne érdekel.... nem foglalkozom vele, és leszek olyan bátor, hogy visszaszóljak neki (ami természetesen nem helyes, mert egy szaktanári figyelmeztetéssel búcsúzik) de akkor is... legalább finoman! :-)

Már csak, hogy észre vegye magát! :-)

Amúgy meg nem kell vele foglalkozni. Nem tudok mit mondani! Az ilyen hülyék nem változnak.

2010. márc. 10. 13:04
 12/14 anonim válasza:

(az előbbi vagyok.. ) és igen nálunk is nagy elvárású!!

Mindig azzal piszkál, hogy mi vagyunk a tehetséggondozó osztály, nekünk ez tudni KELL!!

Szánalmas... -.-'

2010. márc. 10. 13:07
 13/14 anonim ***** válasza:
amikor szekál sírjál.én is azt csinálom.akkor mindig bocsánatot kér.11/L(komolya,és nem viccből mondtam)
2010. ápr. 16. 20:42
 14/14 anonim válasza:
verdpofán:)
2010. aug. 5. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!