Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Matektanárom szekál, mit...

Matektanárom szekál, mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Mindig gúnyol azzal hogy sokat vagyok beteg, ordibál mindenkivel, nagy elvárású.

Azzal gúnyol hogy: fáj a hajam meg a lábkörmöm.

Már matekos napokon sírógörcsök kerülgetnek.

Senki ne jöjjön azzal hogy lányos fiú, meg hogy kis 12éves p..cs mit dumálgat, mert komoly a helyzet.

12/F

2010. márc. 8. 19:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Én vagyok az a 12 éves lány kérdező amire ugyan ezt irtad hogy fáj a hajad meg stb.

Eggyüt érzek veled.Tudom hogy milyen érzés.És te nem lányos vagy hanem van szived.

2010. márc. 8. 19:04
 2/14 A kérdező kommentje:

Utsó, köszi!

Válaszoltam a tiedre, ott a kontakt.

2010. márc. 8. 19:05
 3/14 anonim válasza:
74%

Ez a tanár nem normális. Nem tehet arról valaki, hogy sokszor nem tud menni iskolába, mert rosszul van... Mondd meg anyukádnak, és majd fogadó órán menjen oda a tanárhoz, és mondja meg neki. Persze nem kell durván, csak szépen, óvatosan mert ezért még jobban is pikkelhet rád a tanár.

Szóval nekem ez a véleményem:)

2010. márc. 8. 19:10
 4/14 anonim ***** válasza:
ha tényleg beteg vagy, és nem lógsz, akkor kérd meg a szüleidet, hogy beszéljenek vele. ne így direktbe, hanem pl. így "sajnos a fiam sokat beteg, félek, hogy lemarad az anyagban. a tánár úr hogy látja? szüksége lenne korrepetálásra esetleg?" ez talán hat...
2010. márc. 8. 19:13
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezeket már próbáltuk, de semmi.
2010. márc. 8. 19:16
 6/14 anonim ***** válasza:
és ha megpróbálnátok az osztályfőnököddel beszélni? talán ő tud hatni a kollégára...egyébként milyen vagy matekból?
2010. márc. 8. 19:18
 7/14 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Az ofőm ilyen tojok mindenre tipus.

3-4, de mivel nem tudtam ott lenni az összefolaló dogán, ezért van 3 1-esem, de 1et már kijavítottam.

2010. márc. 8. 19:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Előre szólok, lesznek még az életedben ilyen retard állatok, akiknek jólesik, hogy mindenért b@sztathatják az embert. Ha ennyire rossz, akkor csak sulit tudsz váltani.

Amúgy mi miatt betegeskedsz annyit? Ha ilyen sima baci, vírus, akkor egyél sokkal több vitamint, öltözz melegebben stb..

2010. márc. 9. 12:08
 9/14 anonim ***** válasza:
48%

Ilyen nekem is volt. 7-8.-ban általánosban, kikészültem tőle rendesen. Az volt a baja, hogy nem ment a matek, de otthon mindent megkaptam.

Ballagás után megmondtam neki a magamét. A tanárnő anyámékkal egy utcában él, de ha hozzám szólna agyonverném. Ezt a tudomására hoztam.

2010. márc. 9. 14:49
 10/14 A kérdező kommentje:

12:08

Akut arcüreg

Utolsó ha ide merne ebbe a társasházba költözni, nem tudom mit csinálnék vele.

2010. márc. 9. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!