Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kiborít a kamaszlányom, úgy...

Kiborít a kamaszlányom, úgy viselkedik mint egy riherongy. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves lesz ősszel. Egészen tavaszig-nyár elejéig teljesen normális volt, segített ithon, mindenben számíthattam rá és jó volt a kapcsolatunk. Azóta változott meg minden, mikor szakított a barátjával. (az első volt neki) Egész nyáron, gyanúsan sokat eljárogat, ottalszik a barátnőinél, "ide megyek, oda megyek, ezzel találkozom, azzal találkozom". Persze ilyenkor általában kiderül, hogy Deák téren van éjjelig, vagy tudomisén milyen romkocsmákban. Még nem is ezzel lenne a legnagyobb bajom, mert nem tilthatom, és most fiatal. De volt egy konkrét eset : elkéreckedett ott aludni egy barátnőjénél, mondtam neki, hogy menjen, mi sem leszünk itthon este-éjjel. Másnap kicsit korábban értünk haza a tervezettnél, a lányom egy, nála jópár évvel idősebb pasival, elég hiányos öltözetben, halál nyugodtan reggelizget a konyhában... felmentem a szobájába a szennyesért, a pasi ruhái, használt óvszer szétdobálva a földön...

Rákérdeztem a legjobb barátnőjénél (akit én is pelenkás kora óta ismerek), hogy tud-e valamit, hogy ez miért van. Nem mondott semmit, csak megmutatta a lányom Instagram profilját. Amit ott láttam, azt szerintem soha nem fogom elfelejteni. Cigi, pia mindenhol, idegen arab férfiakkal ölelkezős, vagy éppen csókolózós, vagy éppen előttük térdelős Deákos képek, olyan ahol egy számomra ismerős (és cseppet sem szimpatikus) fiú kezei takarják a kebleit, buli buli hátán, ismeretlen helyen ágyban fetrengős képek arabokkal (azt tudom, hogy a lányomat nagyon vonzza ez a férfitípus, sajnos), hajnali kettőkor a Nyugatiban csövelős képek, és hasonlók.

Ezt egyrészt nekem is meg kell emésztenem, másrészt nem mondtam el még neki, hogy láttam ezeket a képeket. Nem tudom, mit tegyek. Az hogy eljárogat ide-oda, az igen, de ezek a képek ezekkel a hapsikkal nem magyarázat arra hogy fiatal.

Ha valaki volt/van hasonló helyzetben vagy tudna segíteni, azt megköszönném.

2015. aug. 10. 22:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
*szökés
2015. aug. 28. 12:46
 22/24 anonim ***** válasza:

20as hogy ne lenne mar a szülő a hibas.

Amikor 16evesen joval idosebb pasival szaladgált a lakásba es elhasznált gumik szanaszét,es a szülő semmit nem tett??

16 évesen a szülő azt sem tudta mikor es hol csavarog qz ejszaka kellős közepén a lánya?? Ez nem szülők hibája?

Kérdezem én ha 16evesen ilyen lett a lánya, hamy eves korában kezdte el ezt a zuros eletet

14???

15 ???se jobb!

Es ilyen elet mellet gondolom a tanulásban nem volt dicséretre méltó!! Itt ezeknel a problémákkal hol voltak a szulok??

2015. aug. 28. 13:00
 23/24 anonim ***** válasza:
27%

szennyest nem tudja levinni de dugni tud?

miért kell kinyalni a seggét?

rem teló/tablet/telefon elvéve, zsebpénz megvonva tőle!

2015. aug. 28. 13:16
 24/24 anonim ***** válasza:
44%
Vajon az eszedbe jutott, hogy esetleg foglalkozz vele, beszélj a problémáiról, próbálj neki segíteni, kilábalni ebből az állapotból, és nem kapásból riherongynak nevezni a saját kölköd?
2015. szept. 5. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!