A barátnőm mért viselkedik úgy mint egy r*banc?
Miert,mit kene csinaljon? Sakkozni akarsz vele,vagy tarsasozni? Esetleg barbiezni? Vagy mi?
Nem is ertem mit varsz... Hogy majd egyedul fog megoregedni 9 macskaval?
Most fiatal,most elvezze az eletet,ne 30 evesen jarjon el bulizni,amikor mar van ket gyereke.....
Még szép, hogy " pasizik fiúkkal " ...
Tényleg igaza van egy-két előttem szólónak.
Nem várhatod el, hogy egész nap bent üljön veled a kanapén és tévézzetek, vagy pónilovakkal játszatok a szőnyegen..
S ez még feltűnési viszketettségnek sem állítható be, teljesen természetes, hogy érdeklik a fiúk. Ne irigykedj;)
Most ettől miért r-banc? Ha nem lett volna még sosem pasija, akkor meg prűdnek hívnád. Ha meg csak egy pasija lett volna, akkor is biztosan találnál valami kifogásolhatót. Élvezze az életét ahogyan akarja, szerintem neked nem túl sok beleszólásod van a privát dolgaiba.
~miért van errefelé mostanában ennyi r.bancos kérdés 2014 van ideje felnőniük az embereknek~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!