Ha egy 20 éves fiú úgy viselkedik, mint egy 13 éves, mikor fog megérni? Egyáltalán meg fog?
ez nem gyerekesség
hanem mindketten játszátok a magatok kis hatalmi harcát, hogyan lehet a másikat irányítani
te anyáskodsz, ő meg a nőktől eltanult módszereket alkalmazza
lehet, hogy fog változni 10-20 év alatt, sőt biztos
te hány éves vagy?
20-21
hidd el nekem, még te is elég gyerekes vagy (majd 35-36 évesen rájössz, hogy a 20-as éveik eljén lévő mennyire éretlenek)
Szia:)
jajajjajjj...mintha a saját páromról írnál egy egy mondatodban...
Az az igazság, hogy amikor megismerkedtünk mi még gimisek voltunk. Én megfontolt vagyok, tipikusan az a nő aki mindent előre eltervezek, mindent valamiért teszek, mindig mindennek oka van. Figyelek a jelzésekre...tettekre, szavakra...fontos a határozottság számomra. A párom először nagyon féltékeny volt, egy idő után elegem is lett belőle. Most 21. éves, sokat alakult. Még mindig vannak a megértéssel kapcsolatosan problémáink, de én tudom, hogy előbb utóbb ő is felnő:) értem:) tudom, hogy ugyanazok a célok éltetnek és ugyanazt akarja idővel mint én.
Amikor makacskodik számomra 3 éves, ezt mindig megmondom neki is. Sokat változik, van önkontrollja. Van esély a javulásra, szeretettel és türelemmel.
2o-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!