Miért viselkedik így az egyik osztálytársam?
Van egy osztálytársnőm, aki tavaly májusban jött az osztályba. Akkor még mindenki szerette, meg jófejnek tartotta, de mostanra mindenki utálja.
A lány tök egoista, baromi nagyra van magával, úgy viselkedik, öltözködik, mint egy 17 éves k*rva. (Közben 12 éves) Azt hiszi, mindenki imádja őt, vagy aki nem, az "féltékeny rá", mert hogy ő "milyen csini". Közben persze teljesen mást gondolunk. Állandóan egy 8. osztályos srác nyakán lóg, mert ő így szerelmes, meg úgy szerelmes, hogy majd belehal.
Ezeken felül havonta váltogatja a barátait. Komolyan. Egyszer én is voltam vele jóban, aztán egy napról a másikra állandóan szívatott, beszólogatott nekem, és máris puszipajtások lettek azzal a lánnyal, akit eddig utált. Egy hónap múlva, amikor a másik lány beteg lett, rögtön másik csajnak kezdett el nyalizni. Szerintem ez undorító.
Vajon miért van ez? Én úgy gondolom, családi gondok lehetnek, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.
13/L
(És bocsi a regényért! :$)
Feltünési. - Ott, ahonnan jött, nem tudott beilleszkedni / nem kapott elég törődést, esetleg otthon nem kap. Így megpróbálja magára vonni a figyelmet, keresi a szeretetet, egy csatlóst. De nem jön össze neki, mert senki sem kedveli... Volt hasonló osztálytársam. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!